Εθνική ντροπή: Φάλαγγα και ξυλοδαρμός από 14 άτομα οδήγησαν τον βαρυποινίτη στο θάνατο

4.4.14


Αποκαλύψεις που σοκάρουν, για τον τρόπο που ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε μέχρι θανάτου ο Αλβανός βαρυποινίτης και δολοφόνος του σωφρονιστικού υπαλλήλου, Γ. Τσιρώνη, φέρνει στο φως η έρευνα των αρχών.

Από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι ο βαρυποινίτης έφαγε ξύλο στο Μαλανδρίνο μετά τη δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου, όμως, ο βασανισμός και τα θανατηφόρα χτυπήματα έγιναν στη Νιγρίτα, προτού μεταφερθεί στο κελί το οποίο είχε κάμερα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τε τελευταία ευρήματα του ιατροδικαστή, ο βασανισμός με φάλαγγα στα πέλματα έγινε με σεντόνια, τα οποία ο βασανιστής τα έστριψε και έφτιαξε χοντρούς κόμπους, ώστε να μοιάζουν με αυτοσχέδιο βούρδουλα. Μάλιστα, κατά διαστήματα το έβαζε σε νερό για να είναι ακόμα πιο δυνατά τα χτυπήματα.

Η ώρα του βασανισμού εντοπίζεται, λίγο μετά την παράδοση του Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας. Συγκεκριμένα, από τις 4 παρά 3 μέχρι τις 7 παρά 28, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι μπαινόβγαιναν με... βάρδιες στην αίθουσα αναμονής των φυλακών, όπου δεν υπάρχουν κάμερες, και χτυπούσαν τον Αλβανό βαρυποινίτη με κλωτσιές και γροθιές σε όλο το σώμα, ενώ του έσπασαν το στέρνο με αγκωνιές.

Πηγή: Ημερησία

Σχόλιο Παραπολιτικής: Πρόκειται για έναν πρωτοφανή διασυρμό της χώρας μας και λυπάμαι πραγματικά για όσους επιμένουν να ψελλίζουν «καλά του έκαναν».

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.

7 σχόλια:

 1. ευχή και κατάρα4 Απριλίου 2014 - 10:07 π.μ.

  Οι εκλογές ποτέ δεν είναι πρόβλημα για τη Δημοκρατία. Σαφώς ξεβολεύουν αλλά και από την άλλη πλευρά ξεκαθαρίζουν. Προσωπικά δεν θα τις ήθελα αλλά ποτέ δεν θα τις εξόρκιζα. Οι εκλογές είναι ο μόνος και ο απόλυτος νομιμοποιητικός τρόπος σε μια Δημοκρατία. Σε τελευταία ανάλυση ό,τι αλλάξει αύριο μπορεί να αλλάξει μεθαύριο. Η ιστορία δεν κινείται με σταθερή και προγραμματισμένη ταχύτητα. Αν γίνουν εκλογές μπορεί ναρθεί σαβούρα αλλά και αρκετή θα φύγει. Και αν φύγει καλή ύλη, μπορεί να επιστρέψει αργότερα. Το δημοκρατικό παιχνίδι έτσι παίζεται. Σε κάθε περίπτωση οι εκλογές δικαιώνουν και τον κερδισμένο και το χαμένο μόνο και μόνο γιατί είναι παίχτες. Αλίμονο από αυτούς που δεν το παίζουν. Υπάρχει αξιοπρέπεια στην ήττα όση δεν μπορεί να υποψιαστεί η φυγή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ήρθε η ώρα του ΓΑΠ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κατάρα και ευχή4 Απριλίου 2014 - 11:15 π.μ.

  Δεν έγραψες τίποτα για τον ΓΑΠ. Περαστικά σου............πρέπει να είσαι άρρωστος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ευχή και κατάρα4 Απριλίου 2014 - 12:10 μ.μ.

  Ζζζζζζζζζζζ! Βοήθησε με να καταλάβω σε παρακαλώ: θέλεις τελικά να γράφω ή να μη γράφω για το καμάρι σου; Ζζζζζζζζζζζζζ! Να κανονίσω κι εγώ την πορεία μου. Ζζζζζζζζζζζζζζ! Αναγνώρισες κάτι σ'αυτό το μικρό σχόλιο που να τον αφορά; Και ποιο ακριβώς; Ζζζζζζζζζζζζζζζ! Γαμώτο! καλοκαιριάζει και πλακώσαν οι μύγες που μας μυγιάζουν...Ζζζζζζζζζζζζζζζζζζ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. κατάρα και ευχή4 Απριλίου 2014 - 1:55 μ.μ.

  Μάλλον κοιμάσαι και σε περικύκλωσαν και οι μύγες.
  Αν σου πω αυτό που θέλω μάλλον δεν θα το κάνεις οπότε γράψε ότι θέλεις απλώς μη μας ξαφνιάζεις.............. Ανησυχούμε για την υγεία σου!!!!!!!!!!!!
  Ο Βενιζέλος καλά είναι;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. κατάρα και ευχή4 Απριλίου 2014 - 2:03 μ.μ.

  Σου επισυνάπτω και ένα σχόλιο έτερου αναγνώστη των σχολίων σου για να καταλάβεις πόσο γραφικός έγινες.
  Ακόμα και να απορρίπτεις το περιεχόμενο οφείλεις να του αναγνωρίσεις το χιούμορ του
  "
  Takis
  Καλά ρε παραπολιτικέ αυτή η ευχή και κατάρα πως σου προέκυψε; Είναι φυσικό πρόσωπο ή κομπιούτερ;

  Θα μου επιτρέψεις να της δώσουμε ένα τεστ για να διαπιστώσουμε την ανθρώπινη υπόστασή της;

  Αγαπητή ευχή και κατάρα θα σου ζητήσω να συνθέσεις μια πρόταση με τις λέξεις: φεγγάρι, Θιβέτ και ινδιάνος που θα περιέχει όμως μέσα και τον Γιώργο Παπανδρέου.

  Κερδίζεις πτυελοδοχείο με τη φάτσα του ΓΑΠ. Και μεις μισήσαμε αλλά δεν κάνουμε έτσι.

  "

  ΑπάντησηΔιαγραφή