Ποιος μπορεί να αποκλείσει τις τριπλές εκλογές τον Μάιο;

4.4.14


«Δεν μπορώ να αποκλείσω ότι με αυτά που γίνονται δεν θα πάμε σε τριπλές εκλογές», δήλωσε χθες στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που τις εξελίξεις τις καθορίζει δυστυχώς πια η Χρυσή Αυγή με το υπόλοιπο υλικό που ενδέχεται να έχει στη κατοχή της.

Παρατηρώντας τα διάφορα σημάδια, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η κυβέρνηση με τη βοήθεια των ΜΜΕ θα προσπαθήσει να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στην εξουσία, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβρη. Είναι δε τέτοια η στήριξη που απολαμβάνει που εκτιμώ ότι θα τα καταφέρει.

Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν ότι θα μείνουμε στο ένα video Μπαλτάκου. Αν υπάρξει συνέχεια των αποκαλύψεων όμως, οι τριπλές κάλπες θα μοιάζουν με λύτρωση ακόμα και για την ίδια την κυβέρνηση.

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.

2 σχόλια:

  1. αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να κρατηθεί. όσο μένει τόσο θα διασύρεται. από την άλλη οι εθνικές εκλογές τώρα θα ήταν καταστροφή.
    λύση υπάρχει. νέα κυβέρνηση, με νέο πρωθυπουργό, από αυτή τη βουλή με ευρύτερη στήριξη και δημοκρατική ατζέντα και, βέβαια, συμφωνία για εκλογές μέσα στα τέλη του 2014 ή στις αρχές του 2015...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σας φτύνουν, ψιχαλίζει....4 Απριλίου 2014 - 9:52 π.μ.

    Πρόωρες εκλογες γίνονται μονο οταν είσαι σιγουρος ότι θα τις κερδίσεις. Εξαίρεση αποτελούν οι εκλογές του 2009 για προφανείς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή