Γεννηματά: Προσωπικό στοίχημα και για μένα οι πρωτοβουλίες μετά τις εκλογές για την Κεντροαριστερά

2.4.14


Τη δική της παρέμβαση στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ κάνει σήμερα, μέσα από συνέντευξη της στο Έθνος, η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Φώφη Γεννηματά.

Παραθέτω το απόσπασμα που προσωπικά βρήκα πιο ενδιαφέρον από όλα:

-Είναι αλήθεια ότι δεν σας είδαμε ιδιαίτερα ένθερμη με την Ελιά. Είχατε και έχετε ενστάσεις. Πώς βλέπετε να εξελίσσεται αυτό το εγχείρημα;

Τώρα είναι η ώρα των ευρωεκλογών και των εκλογών στους δήμους και στις περιφέρειες. Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Ο χώρος πρέπει να υπάρχει και ύστερα από αυτές. Όχι μόνο για να εξασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα αλλά και για να απαντήσει στις αγωνίες και τις ελπίδες του ελληνικού λαού.

Μετά τις ευρωεκλογές θα πρέπει να ενταθεί αυτή η προσπάθεια. Να συνομιλήσουμε με κόμματα, πρόσωπα και κινήσεις με τα οποία μπορεί να υπάρξει προγραμματική συμφωνία. Η ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς αποτελεί την προϋπόθεση για σταθερότητα και προοπτική στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Προς αυτή την κατεύθυνση μετά τις εκλογές πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και αυτό αποτελεί ένα στοίχημα για το κόμμα μας και εμένα προσωπικά.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Όλοι δίνουν ραντεβού για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μετά τον διασυρμό της Ελιάς και κατά τα άλλα μόνο ο Παπανδρέου υπονομεύει...

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.