Γιατί η GPO μετράει και την Ελιά στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές;

10.4.14


Η παραπάνω καρτέλα είναι από τη μέτρηση της εταιρείας GPO για λογαριασμό της Ανατροπής του Γιάννη Πρετεντέρη και παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Δευτέρας. Στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές, στη θέση του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται η Ελιά.

Γνωρίζουν στο Mega κάτι που οι υπόλοιποι αγνοούμε; Η Ελιά δεν είναι μια πρόσκαιρη συμμαχία για τις Ευρωεκλογές υπό τη σκέπη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος; Έχει ληφθεί κάποια απόφαση να συμμετάσχει και στις εθνικές εκλογές; Πότε κι από ποιους;

Πόσο επιστημονικό είναι για μια εταιρία δημοσκοπήσεων να ρωτάει για ένα κόμμα που δεν υπάρχει;

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.

2 σχόλια:

  1. ευχή και κατάρα10 Απριλίου 2014 - 12:15 μ.μ.

    Οτιδήποτε διαθέσιμο υπάρχει σε υπονομευτικό θα χρησιμοποιηθεί αυτό τον καιρό, είτε αυτό είναι νόμιμο και θεμιτό-π.χ. κοινοβουλευτικές διαδικασίες με κωλυσιεργίες αλλά και καταψηφίσεις έκπληξη όπως αυτή του Παπανδρέου-μουσαντένια ξεμουσαντένια κλίμα προσπάθησε να φτιάξει-είτε με παράνομο τρόπο όπως τα ρουφιανιλίκια των χρυσαυγιτών ή η σημερινή βόμβα της ακτιβιστικότερης πλευράς των υπονομευτών. Δεν μένει παρά η επίκληση από τον Καμμένο της Παναγίας να του κάνει τη χάρη του θαύματος της κι αυτός θα της κρεμάσει χρυσή εικόνα στο βυθιζόμενο κότερο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Δημοκρατία δεν μασάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή