Ο Κουκουλόπουλος παραδέχεται ότι ο Μπαλτάκος είχε λόγο στο νομοθετικό έργο της κυβέρνησης

2.4.14


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μια αποστροφή του Π. Κουκουλόπουλου στη σημερινή τοποθέτηση του στη Βουλή για την παραίτηση Μπαλτάκου.

Συγκεκριμένα:

(...)Και το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι απολύτως καθαρό ότι σε αυτή τη κυβέρνηση συνεργασίας είναι ο προοδευτικός πόλος και δε πρόκειται να δεχτεί όπως δε δέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα, παρά την παρέμβαση του κυρίου Μπαλτάκου, να περάσει η απαράδεκτη ρατσιστική διατύπωση σε ό,τι αφορά τους παράνομους μετανάστες και νομίζω το ζήσανε όλες οι πτέρυγες της Βουλής τι ακριβώς κάναμε και πως εξελίχτηκαν τα πράγματα.

Ο κ. Μπαλτάκος λοιπόν ήταν κάποιος τόσο ισχυρός που να παρεμβαίνει στο νομοθετικό έργο της κυβέρνησης αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν θεωρεί ότι είναι και πολύ σημαντικά τα όσα αποκαλύπτονται σήμερα, τόσο σπουδαία ώστε να ζητηθεί η παραίτηση Σαμαρά.

Απλώς ο κ. Κουκουλόπουλος διαπιστώνει ότι συγκυβερνούσε δυο χρόνια με τον ακροδεξιό συνομιλητή της Χρυσής Αυγής. Σαν να μην τρέχει τίποτα.

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.

2 σχόλια:

  1. η ξεφτίλα τους είναι απίστευτη. έτσι όπως πάνε όμως στο τέλος θα καταστήσουν τους χρυσαυγίτες ήρωες και θα έχουν υπονομεύσει κάθε θεσμό. οι πασόκοι να μην το πνίξουν. είναι οι μόνοι που μπορούν να θέσουν το πραγματικό ζήτημα που είναι ο σαμαράς. σήμερα είμαι διατεθειμένος ακόμη και τον βενιζέλο να στηρίξω αν πράξει με τόλμη. αν δεν το κάνει θα σημαίνει ότι είναι απολύτως παραδομένος και εξαρτημένος απ` την ηλίθια εξουσία του "αντιπροέδρου της κυβέρνησης". αν δεν το κάνει όμως ο βενιζέλος το χρέος πέφτει στον Παπανδρέου. αν φοβηθεί και αυτός τότε θα είναι όλοι άξιοι της μοίρας τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπι να δείτε και το δελτιο του ANT1, το Mega προστα του ωχρια σε προπαγανδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή