Τα πνευματικά παιδιά του Μπαλτάκου διχάζουν συνειδητά τους Έλληνες

12.4.14


Η δοκιμαστική έξοδος της χώρας στις αγορές έχει απελευθερώσει πλήρως τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τα οποία απευθύνονται στον ελληνικό λαό σαν Μεσσίες που κανονικά θα έπρεπε να τους φιλάμε αυθόρμητα τα χέρια.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια ακόμα απόδειξη ότι το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου μπορεί να πάει και πιο κάτω σε αυτή τη χώρα, δήλωσε χθες ότι όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ θα πεινάσει ενώ κατέληξε στο ότι ο Γιώργος Σταθάκης παραμένει στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ενδεχομένως λόγω «παιδικών τραυμάτων».

Υπέροχη όμως ήταν και η συμβολή του Γιώργου Μουρούτη, διευθυντή του Γραφείου Τύπου στον δημόσιο διάλογο, όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό σε Facebook και Twitter ότι «οι Έλληνες δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ».


Αυτοί μας κυβερνούν και με αυτόν τον τρόπο σκέπτονται και εκφράζονται. Μην τρέφετε αυταπάτες περί «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης» κι άλλα τέτοια χαζά. Ας σταματήσει επιτέλους ο υστερικός φόβος για τον ΣΥΡΙΖΑ να επιτρέπει σε αυτό το ακροδεξιό ασκέρι να κυβερνά τη χώρα με υψωμένο το δάχτυλο.


--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.