Και ο Ομπάμα στην υπηρεσία της προπαγανδιστικής μηχανής της Νέας Δημοκρατίας

10.5.14


Στις ανάγκες του προεκλογικού τους σποτ προσάρμοσαν τα λόγια του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα οι...εγκέφαλοι της Νέας Δημοκρατίας, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη διάθεση τους να μην επιτρέψουν στην αλήθεια να καταστρέψει τους ισχυρισμούς τους.

Στο επίμαχο σποτ, ο Ομπάμα εμφανίζεται να δηλώνει αισιόδοξος πως οι Έλληνες έχουν αρχίσει πια «να βλέπουν φως στο τέλος του τούνελ» αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην πραγματικότητα είχε δηλώσει:

And I think Prime Minister Samaras is committed to taking the tough actions that are required, but also, understandably, wants to make sure that the Greek people see a light at the end of the tunnel. 

Η σημαντική αποκάλυψη από το The Press Project εδώ.

5 σχόλια:

 1. Πως δεν έχουμε δεί βρε. Κάποτε γόνος πολιτικού, έβγαλε βόλτα τους κηπουρούς του και τους έκανε υπουργούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τουλάχιστον αυτός πέτυχε την εκλογική του νίκη, κάτι που δεν φαίνεται να εξασφαλίζει ο καθηγητής ήθους. Δύσκολο χωρίς παράγκα.
  Το νου σου Βαγγέλη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η άλλη εναλλακτική στον Δήμο Πειραιά, αγαπητή Παραπολιτική, είναι αυτή: http://www.parapolitiki.com/2011/07/ranger.html
  Για μία φορά οι έλληνες ας είμαστε καλοπροαίρετοι και όχι εμπαθείς, ας δοκιμάσουμε στον Πειραιά το μοντέλο διοίκησης και επιχειρηματικότητας και όχι το μοντέλο κακοδιαχείρισης, αλόγιστης σπατάλης και κομματικών εξαρτήσεων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο "κύριος" με το ένα πόδι στην φυλακή επι ΓΑΠ τώρα θέλει να συμμετάσχει στα κοινά του Πειραιά! Κρίμα για την διαδρομή του πατέρα Μωραλη.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Να υποθέσω ότι προτιμάς Τσουκαλά, Στρατούλη και Παναγούλη ή μήπως Μιχελάλη, Καράογλου, Αθανασίου και τα άλλα παιδιά από τους "κηπουρούς" Ραγκούση, Γερουλάνο, Μπατζελή; Καμία άποψη δεν είναι ντροπή αρκεί να εκφράζεται με θάρρος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή