Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν είναι απολιτίκ, απλώς πιστεύει σε μια συνωμοσία του Καλού

17.5.14


Ακόμα μια ηχηρή απάντηση σε όλους εμάς τους ανόητους που θεωρούμε ότι το Ποτάμι είναι απολιτίκ έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, δηλώνοντας σε συνέντευξη του στο Βήμα ότι πιστεύει «σε μια συνωμοσία του Καλού».

Παραθέτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Συνήθως στα κόμματα κυριαρχούν οι λαϊκιστές και άνθρωποι ακραίων αντιλήψεων, χωρίς να σημαίνει ότι όλοι είναι λαϊκιστές ή ακραίοι. Πιστεύω λοιπόν σε μια συνωμοσία του καλού: όσοι βλέπουμε το αδιέξοδο της χώρας να παραμερίσουμε τις διαφορές μας και να βρούμε τις λύσεις. Οι ευρωεκλογές είναι η ευκαιρία να ενισχύσει η κοινωνία αυτή τη συνωμοσία του Καλού, γιατί, παρά τα όσα λένε κάποιοι, δεν διακυβεύεται η κυβερνητική σταθερότητα. Κανένα κόμμα στην Ευρώπη, ούτε αυτά που στηρίζουν τον κ. Τσίπρα, δεν θέτουν εν αμφιβόλω τις κυβερνήσεις στις χώρες τους. Αν πεις σε άλλη χώρα “ψήφισε μας στις ευρωεκλογές για να πέσει η κυβέρνηση” θα γελάει ο κόσμος. Εδώ ζούμε έναν τοπικό παραλογισμό. Οι εκλογές γίνονται πάντα για κάτι άλλο».

Θα μου επιτρέψετε πάντως να περιαυτολογήσω: νιώθω φοβερά δικαιωμένος για την αποκάλυψη της εμπλοκής του Πάολο Κοέλιο στις θέσεις του Ποταμιού. Άντε με το καλό λοιπόν, να φύγουν οι κακοί, να έρθουν οι καλοί, να σωθούμε. Ξου ξου κακοί!

6 σχόλια:

 1. Προτιμω αυτόν και την υποψία αρώματος Κοέλιο παρά τον μουχλιασμένο μπαρμα-Φώτη και την αποφορά Πούτιν του Αλέξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα πράγματα είναι απλά και μην τα ζορίζουμε. Στις εκλογές επιλέγεις όχι μεταξύ αρίστων αλλά μεταξύ όσων κατεβαίνουν υποψήφιοι και των κομμάτων τους. (Στις δε ευροεκλογές ούτε καν αυτούς αλλά τους υποψήφιους ευρωβουλευτές) Μπορεί κανείς να επιλέξει λοιπόν, αντί του απολιτίκ Θεοδωράκη, τους πλήρως πολιτικοποιημένους Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλο, Κουτσούμπα, τον ρηξικέλευθο πολιτικό Κουβέλη ή τον Πάνο τον Καμμένο, τον άνθρωπο με τις χίλιες και μία καταγγελίες. Διαλέγεις και παίρνεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. κομπλεξάρα παραπολιτικέ... μη δαγκώσεις την γλώσσα σου θα ψοφήσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δηλαδή τώρα ρε Παραπολιτικέ το πρόβλημα σου είναι το Ποτάμι? Ε λοιπόν θα σου πω πως σήμερα κατα τύχη πέτυχα τον Θεοδωράκη στην λαική της Νίκαιας...Μόνο αυτός ήταν αποδεκτός απο τον κόσμο...Μόνο αυτός είχε το θάρρος να μοιράσει το φυλλάδιο του...Μόνο αυτός άκουγε τους συνανθρώπους του...ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ και τον ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ πολιτικά όντα....γιατί στο κάτω κάτω αυτή είναι η πολιτική

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το γεγονος οτι στο Ποτάμι δίνεται πολύ μεγαλύτερος τηλεοπτικός χρόνος απο άλλα κόμματα, που εχουν εκλεξει ηδη ευρωβουλευτη (Οικολόγοι, ΛΑΟΣ) και απο αλλα κόμματα που κατεβαινουν, δε σας κάνει εντύπωση; Αυτο παραβιάζει και τους νόμους που λειτουργούν τα ΜΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ενα ακόμη επεισόδιο της σειράς "Δεν αλλάζω άποψη και θα σας τα πρήζω όποτε βρίσκω ευκαιρία"

  ΑπάντησηΔιαγραφή