Ποιος συκοφαντεί τον ακροδεξιό Σπηλιωτόπουλο και λέει ότι είναι κεντρώος;

15.5.14


«Όλοι βρίσκονται σε σύγχυση. Τη μία λένε ότι είμαι μαρξιστής, κεντρώος και ακροδεξιός. Είμαι και τα τρία μαζί» δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη του, ο κασιδιΑρης Σπηλιωτόπουλος, υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας.

Θα μου επιτρέψετε να συμμεριστώ απολύτως την ενόχληση του κ. Σπηλιωτόπουλου. Ο άνθρωπος είναι ένας γνήσιος ακροδεξιός. Ποιος τόλμησε να τον αποκαλέσει κεντρώο; Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Γιατί τέτοια συκοφαντία;

6 σχόλια:

 1. Γιατί σέβεται τους θεσμούς μήπως και δε ζητάει εκλογές ανά δύο δευτερόλεπτα όπως ο Σύριζα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό συμπεραίνεις παραπολιτικέ απο την παραπάνω θέση?
  Αναρωτιέμαι για το βαθμό σου στά μαθηματικά στό σχολείο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 100% μαζί σου νίκο.
  Παραπολιτικέ μην μπαίνεις σε τρυπάκι θεωριών συνωμοσίας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το Ποτάμι έχει κάνει σαφές από την αρχή ότι είναι υπέρ 4ετούς θητείας των κυβερνήσεων, και θα ήταν καιροσκοπισμός να ζητήσει ανατροπή της κυβέρνησης. Ακόμα κι αν αποχωρήσει ο Βενιζέλος, υπάρχει κοινοβούλιο και νοήμονες βουλευτές που θα πρέπει να βρουν κυβερνητική λύση με την υπάρχουσα σύνθεση.

  Το περισσότερο μαύρο χρήμα και οι μεγαλύτεροι πολιτικοί εκβιασμοί γίνονται στο μεσοδιάστημα των εκλογών όταν η αντιπολίτευση ζητάει επίμονα εκλογές και οι εφημερίδες και τα κανάλια ασχολούνται συνέχεια με το πότε θα πέσει η κυβέρνηση. Αυτό δημιουργεί αρνητικό κλίμα στην οικονομία, και αποτελεί εξευτελισμό του Συντάγματος που προβλέπει έκτακτες εκλογές ΜΟΝΟ όταν υπάρχει ζήτημα υψίστης εθνικης σημασίας.

  Το Ποτάμι είναι το πιο σοβαρό κόμμα αυτών των εκλογών, πράγμα που επιβεβαιώνει και η εμπάθεια όλων των παλαιοκομματικών υπολειμμάτων εναντίον του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. "σημειώνοντας ότι σε καμία άλλη χώρα της Ε.Ε. το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν θέτει θέμα κυβερνητικής σταθερότητας"

  Αν για σένα αυτό δείχνει αγωνία τότε είσαι πολύ κουλ. Το πιο πιθανό βέβαια είναι πως στην τακτική εβδομαδιαία προσπάθεια να πεις μια εξυπνάδα για το Ποτάμι απέτυχες κι έβαλες αυτή την παπάρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γιατι ειμαστε καλα παιδια και δεν θελουμε να μας μαλωσει ο Ψυχαρης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή