Σαφές προβάδισμα Μιχαλολιάκου έναντι Μώραλη- Γρίφος η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στον β' γύρο

11.5.14


Προβάδισμα αρκετών μονάδων έναντι του Γιάννη Μώραλη διατηρεί ο Βασίλης Μιχαλολιάκος σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύεται σήμερα στο ΒΗΜΑ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, οι διάφοροι συνδυασμοί λαμβάνουν τα εξής ποσοστά:

Βασίλης Μιχαλολιάκος: 32,8%
Γιάννης Μώραλης: 25,9%
Θ.Δρίτσας: 17,3%
Ελπίδα Παντελάκη: 6,2%
Ν.Κούζηλος: 2,8%
Ι.Βουράκης: 2,2%
Θ.Διαβολάκης: 1,7%
Α.Καλογερογιάννης: 1,5%
Αδιευκρίνιστη ψήφος: 9,6%.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων στον β' γύρο γι'αυτό και δέχεται μια ανοιχτή επίθεση φιλίας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε κάθε συνέντευξη του. Σημαντική διάσταση στη σχετική συζήτηση δίνει και η χθεσινή συνάντηση του γνωστού επιχειρηματία με τη Ρένα Δούρου στον Πειραιά.

5 σχόλια:

 1. Οταν ο Βαγγέλης ελεγε οτι στο β γυρο θα ψήφιζε Δριτσα, υποθετικα μιλώντας σε αυθορμητη ερωτηση δημοσιογραφου, λετε να τους εκλεινε το ματι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έτσι παίζεται το παιχνίδι...κάποιος προηγείται, κάποιος έπεται...όλοι κάτι κερδίζουν, ίσως όχι το πολυπόθητο...που είναι η εξουσία - εκτός από τον χαμένο βέβαια! Μέσα στο παιχνίδι και τα κοπρεμί αρκεί να γίνονται πάντα με γνώμονα το δημόσιο καλό και εν προκειμένω του Πειραιά! Όπως έγραψα και χθες, καιρός είναι να φύγει ένας συντηρητικός Δήμαρχος με παλαιοκομματικές αντιλήψεις και με συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλα χρόνια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευτυχώς που είδαμε και μία δημοσκόπηση για τον Πειραιά. Τόσες μέρες, συνέβαινε το πρωτοφανές όλες οι εκπομπές να μην συμπεριλαμβάνουν έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας στις μετρήσεις τους. Υποθέτω πως περίμεναν μία δημοσκόπηση που θα έδειχνε έναν σχετικό αέρα γαι τον Μιχαλολιάκο. Συγγνώμη αγαπητή parapolitiki που γίνομαι λίγο κυνική, αλλά παραμένω λίγο σκεπτική για τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης.... Φυσικά η κάλπη, όπως πάντα, παραμένει έγκυος μέχρι το βράδυ των εκλογών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πάντως το Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά υποστηρίζει Μώραλη. Επίσημα όχι, αλλά στην πράξη ναι. Έχει ενδιαφέρον το ότι η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι εναντίον του Μώραλη. Ο ΓΑΠ έχει άποψη πάνω στο θέμα, ή δεν καταδέχεται να ασχοληθεί με τέτοια πεζά θέματα ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο ΣΥΡΙΖΑ είνα σίγουρο πως δεν θα υποστηρίξει Μώραλη. Ίσως πάει για "ψήφο κατά συνέιδηση".

  ΑπάντησηΔιαγραφή