Θα κερδίσει το ΚΚΕ τον δήμο της Πάτρας;

12.5.14


Κοντά σε μια ιστορική επιτυχία σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας φαίνεται ότι βρίσκεται το ΚΚΕ καθώς ο Κώστας Πελετίδης, υποψήφιος του κόμματος στην Πάτρα, μοιάζει σήμερα το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της DATA RC που δημοσιεύσει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Πελετίδης προηγείται με 10 ολόκληρες μονάδες έναντι του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Χριστόπουλου. Κάτι παραπάνω από χαμηλές είναι οι πτήσεις του σημερινού δημάρχου Γιάννη Δημαρά ενώ εκπλήσσει αρνητικά το ότι τον δήμο διεκδικούν 12 διαφορετικές παρατάξεις.

Μένει να δούμε αν ο Πελετίδης θα αντέξει και στον β' γύρο όπου δεν αποκλείεται να συνασπιστούν σχεδόν όλοι εναντίον του, μέχρι και ο ΣΥΡΙΖΑ.

6 σχόλια:

 1. Μπορεί όμως να είναι το exit strategy του Βενιζέλου. Αν πατώσει η Ελιά θα μπορεί να λέει ότι αυτός έκανε την προσπάθεια ανασύστασης της "κεντροαριστεράς" αλλά του βάλανε "τρικλοποδιές" κλπ κλπ και δεν τα κατάφερε. Οπότε, προκαλεί εκλογές και αποσυνδέεται από τα επόμενα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν. Το αστείο θα είναι να τα χρεωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τα νέα μέτρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ευχή και κατάρα12 Μαΐου 2014 - 12:37 μ.μ.

  Γελάω με την ανόητη σκηνοθεσία της φωτογραφίας. Βάλαν τον Κουβέλη στον πάγκο του βιβλιοπωλείου, του δώσαν ένα βιβλίο από κάποιο ράφι, χοντρό για να δημιουργήσει βαριές εντυπώσεις βάθους και εμβρίθειας-πάντως δεν είμαι καν σίγουρος αν είναι κομμένες οι σελίδες του, και προφανώς δεν έχει διαβαστεί, παρόλο ότι η σκηνοθεσία τον θέλει να είναι στο τέλος του βιβλίου, είναι ολοφάνερο όμως ότι καμιά χρήση δεν το έχει ταλαιπωρήσει-και κάναν και μια χαριτωμενιά με τα περιστρεφόμενα σαν κλαδί του DNA βιβλία-ποιος αληθινός αναγνώστης βάζει έτσι τα βιβλία του; Ούτε ένα στυλό, ένα χαρτί, ένας χάρακας. γύρω. Και ο αμήχανος μπρος σ'αυτή την ανοησία Κουβέλης-τι να κάνει κιόλας;-να τη δέχεται, παρόλο ότι σαν συγκροτημένος και σίγουρα εξοικειωμένος με το βιβλίο άνθρωπος-η παιδεία του το αποδεικνύει αμάχητα αυτό-δέχεται παθητικά τη σκηνοθεσία σαν παράπλευρη απώλεια του να είναι κανείς πολιτικός και να συναντα τη βλακεία σε άλλη μια απίθανη εκδοχή της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τουλαχιστον σημερα μαθαμε πως οι κυβερνησεις τελειωνουν τον κυκλο τους με την εκαστοτε εκλογη του Προεδρου της Δημοκρατιας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχούλα εσένα τι σου έδωσαν ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είσαι πολύ μακάκας ,στο γραφείο του είναι βρε άχρηστε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ευχή και κατάρα13 Μαΐου 2014 - 1:20 π.μ.

  Γραφείο χωρίς κομπιούτερ; Προφανώς ξέρεις μόνο το Α2 όπου υπηρετούσες. Αστοιχείωτε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή