Γρηγοράκος: Ο Βενιζέλος πάει να αναστήσει το ΠΑΣΟΚ

31.10.14


Νομίζω ότι ο Λεωνίδας Γρηγοράκος δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί στη χώρα ως ένα αληθινά σπουδαίος κωμικός, παρόλο που κάθε μέρα προσπαθεί όλο και περισσότερο.

Να χθες, ας πούμε, δήλωσε:

«Πιστεύω ότι δεν έχει ανάγκη αυτή την στιγμή το ΠΑΣΟΚ αλλαγής αρχηγού.Αν θυμάμαι καλά, το Γιώργο Παπανδρέου, όταν ήταν να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, όλοι τον καταχέριαζαν.. Έτσι γινόταν και στην ΝΔ και στους άλλους χώρους. Οι αρχηγοί περνάνε τις δυσκολίες τους. Και τις δυσκολότερες στιγμές πέρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος πήρε ένα πραγματικά νεκρό κόμμα και πάει να το αναστήσει»

Αν δεν πετύχει το πείραμα Σεφερλή στο πρωινό του Mega, ας σκεφτούν τον Γρηγοράκο.

10 σχόλια:

 1. Είναι δυνατόν ρε γιατρέ να είσαι τόσο ..τυφλός;
  Αυτός πέρα από τον εαυτουλη του δεν βλέπει τίποτα αλλο, δεν το αντιλαμβάνεσαι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σκέψου τώρα να θέλει κάποιος να αντιμετωπίσει και άλλους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ-τον εξής ένα βασικά ;-) -και τους απολογητές τους-τους όποιους λίγους, ελάχιστους- με τον επιθεωρησιακό τρόπο που το προσπαθεί η ανάρτηση, τι Σεφερλήδες θα έβγαζε το καπέλο του!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το νεκρανέστησε γι' αυτό είναι σε κατάσταση ζόμπι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Διακρίνω ένα είδος απόσυρσης των υπολοίπων βενιζελοφρόνων (Πάρις, Αλ Σαχλέ, Οδυσσέας κλπ) και επιστράτευσης του αναπληρωτή υπουργού με το χαζό βλέμμα ο οποίος κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του το ΠΑΣΟΚ χάνει μισή μονάδα. Δεν είναι κακή η ιδέα σου για το πρωινό του ΜΕΓΚΑ αλλά δυστυχως ο Σεφερλής σκιζει. Να τον στειλουμε στη θέση του Λιάγκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Βενιζελ(ογ)ικός1 Νοεμβρίου 2014 - 1:39 π.μ.

  Μα είναι γνωστό φίλε μου ότι αν υπάρχει μια κοινωνική ομάδα που στενοχωρήθηκε για την «ανατροπή» ΓΑΠ, αυτή είναι οι επαγγελματίες της σάτιρας. Βγάζαν το ψωμάκι τους απλά και εύκολα, καθώς προκαλούσε το γέλιο από μόνος του. Ωραίες και ξεκούραστες μέρες για τον κλάδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ευχή και κατάρα1 Νοεμβρίου 2014 - 6:02 μ.μ.

  Τι ακριβώς κερδίζει ο εαυτούλης του αυτή τη διετία του Γολγοθά του; Τον υπουργικό μισθό του; Θα μπορούσε να τον έχει πολλαπλάσιο αναλαμβάνοντας ΜΟΝΟ ΜΙΑ νομική υπόθεση σαν δικηγόρος. Το γκλάμουρ της εξουσίας; Μα είναι από τους πιο ασκητικούς στο στυλ ζωή-(καλό φαΐ το έχει και στο σπίτι του). Αραλίκι ή ταξιδάκια σε μέρη μαγικά κι ονειρεμένα ή μήπως κοσμοπολιτισμό δαπανηρό μεν αλλά πολιτικά ανέξοδο; Δυόμισυ χρόνια στη πρίζα είναι κάτι που το κάνουν πολλοί που νοιάζονται για τον εαυτό τους; Οι εργασιομανείς είναι τέτοιοι τύποι; Εαυτούληδες; Δεν παραπέμπω σε γλαφυρές συγκρίσεις μόνο και μόνο γιατί είναι βαρετά εύκολο αλλά αν υπήρχε σύστημα κτυπήματος κάρτας σε πολιτικούς για κάποιους το μηχάνημα θα είχε πάει για επισκευή απ'τη πολλή χρήση και για κάποιους άλλους θα έπρεπε η καθαρίστρια να επιληφθεί ειδικού επίπονου κι χρονοβόρου ξαραχνιάσματος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Είναι να γελάς με την κυρία αλλά και με τους συν οδό πόρους. Έχασαν την μαρμίτα ε λοιπόν περαστικά σας. Βλέπεις η προο-δευτική παρα-τσξη. Είναι άλλη μια συνηστοσα . Των ανεγκέφαλων τη ωραίας πολυθρόνας.
  Μην ανησύχησε .... Ο λαός που προδοσατε σας περιμένει .... με φούμο.....
  Όσο για την μαντάμ στα τσακίδια.....
  Ο λαός πληρώνει της χοντράδες της καρέκλας της.
  Για την κοινωνίκη δικαίωση. Των η μέτρων.
  Για την κοινωνίκη αλληλεγγύη . Του βολεματος των ημέτρων.
  Για την ίσονομία Με το χάρισμα στους τραπεζίτες τους βαρδιλογιανναιους δις.
  Αντε στο........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εύχούλα μπορείς να ρωτήσεις τον Γρηγοράκο που είναι γιατρός να μας πει, εάν κλάνει ο πεθαμένος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ο σεμνος ηγετηε2 Νοεμβρίου 2014 - 8:58 μ.μ.

  Τον εκθετεις τον ηγετη του καμπινε. Η γενικοτερ συμπεριφορα δειχνει το αντιθετο. Βουλιμια για την εξουσια και για αυτοπροβολη σε βαθμο γραφικοτητας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Τέσσερα σε ένα2 Νοεμβρίου 2014 - 9:09 μ.μ.

  Δεν χρειάζεται να ρωτήσω γιατρούς γι'αυτό. Μπορώ να ρωτήσω άνετα στυλάτους μαραθωνοδρόμους, τραυματισμένους ποδηλάτες, χαμένους ιστιοπλόους, πολιτικούς συγχυσμένους απ'τις πολλές κατραπακιές-υπάρχει διαθέσιμο πακέτο τέσσερις σε ένα για την περίπτωση. Αν δεν καταφέρω εγώ, ρώτα τον εσύ που είσαι πιο κοντινός του-κοντινός; λέμε τώρα!-καμιά δεκαριά χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά φαντάζομαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή