Ανθεί ο ελληνικός Τύπος με νέες χάρτινες εφημερίδες

2.11.14


Τι κι αν η ύφεση και η ανεργία συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα για την ελληνική οικονομία; Αυτό δεν σημαίνει ότι το υπέροχο επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας δεν ευνοεί την κυκλοφορία μιας ακόμα εφημερίδας και μάλιστα...χάρτινης.

Αυτό το Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Επένδυση» από τον αδέσμευτο εκδοτικό οίκο των Παραπολιτικών ο οποίος ανήκει στον...Γιάννη Κουρτάκη. Μαθαίνω μάλιστα ότι σύντομα ενδέχεται να κυκλοφορήσουν ακόμα περισσότερες εφημερίδες από άλλους εξίσου σημαντικούς εκδότες όπως ο Γιώργος Τράγκας και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Είμαι ενθουσιασμένος. Επιτέλους έρχεται η ανάπτυξη και μάλιστα με βιώσιμο τρόπο και πολύ σοβαρούς πρωταγωνιστές. Η χώρα απογειώνεται.

3 σχόλια:

 1. ευχή και κατάρα2 Νοεμβρίου 2014 - 2:01 μ.μ.

  Θνησιγενή έντυπα είναι και το ξέρουν αυτοί που τα εκδίδουν. Όλο το νταβαντούρι γίνεται για τη "Μητέρα των Μαχών", δηλαδή την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καθολου μητερα των μαχων. Ξεκαθαρισμένα είναι λίγο πολύ τα πραγματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κοτζαγκιαουρίδης3 Νοεμβρίου 2014 - 12:38 μ.μ.

  Ο σταθμός του Κουρτάκη ιδρύθηκε για να βγάλει Δήμαρχο το Μώραλη.Η οικονομική εφημερίδα πού αποσκοπεί;
  Πάντως, για θυμηθείτε την εποχή της άνθισης πολλών οικονομικών εφημερίδων...Τι επακολούθησε; Μήπως καμιά οργανωμένη μπίζνα τύπου Χρηματιστηρίου; Μήπως παίζεται τίποτα με τις καταθέσεις;
  Πολλές αβάντες στις προθεσμίες βλέπω, ακόμα και για το (πλέον)1.50%...

  ΑπάντησηΔιαγραφή