Πάγκαλος: Ναζιστικής ιδεολογίας ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί σκότωσαν τους εργαζομένους της Marfin

14.10.14


Σε μια μαζική παράνοια φαίνεται ότι οδηγείται μέρα με τη μέρα η χώρα με ανοησίες και υπερβολές να κυριαρχούν στον δημόσιο διάλογο. Ιδιαίτερα σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για τη δολοφονία των εργαζομένων της Marfin.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ Fm, υποστήριξε:

Γιατί δεν σχολιάζετε; Δεν κάψανε; Δεν σκοτώσανε; Ξέρετε ότι στη Μαρφίν το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τρεις ανθρώπους, ενώ ένα μπλοκ εκατοντάδων ανθρώπων στην πόρτα της τράπεζας φώναζε «κάτω οι απεργοσπάστες». Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, λέτε, όλοι αυτοί; Γιατί κρατούσαν τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ; Από βίτσιο; Δεν είχαν σημαίες; Σας έχει ροκανίσει την αντικειμενικότητα του δημοσιογραφικού επαγγέλματος ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν μπορείτε να πείτε καμία κουβέντα κατά του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν σκοτώσανε; Δεν κάψανε; Φωνάζανε και εμποδίζανε τις πυροσβεστικές αντλίες να πάνε εκεί πέρα. Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι εθνικιστικού περιεχομένου. Αυτό λέγεται στα γερμανικά «εθνικοσοσιαλισμός», δηλαδή nazional sozialismus. Δηλαδή Nazi είναι τα αρχικά. Άμα εσείς θεωρείτε ότι είναι εντάξει… Ότι είναι τυχαίο φαινόμενο ο εθνικοσοσιαλισμός. 

Φυσικά, για όλα όσα υποστηρίζει ο κ. Πάγκαλος δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη κι ούτε και ο ίδιος παρέθεσε κάποιο συγκεκριμένο επιχείρημα για να στηρίξει τις καταγγελίες του. Έχει ξεφύγει η κατάσταση.