Βενιζέλος: Μετά τον Γεννηματά και τον Αυγερινό, μόνο ο Γρηγοράκος προσπαθεί για το ΕΣΥ

19.10.14


Υποψιάζομαι πια ότι το brand «Ευάγγελος Βενιζέλος» χρησιμοποιείται για την προώθηση κάποιου πρωτοποριακού πειράματος stand-up comedy. Είναι ο μόνος τρόπος να εξηγηθούν κάποια από αυτά που ξεστομίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη.

Χθες, δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη:

Για να καλυφθούν τα κενά του ΕΟΠΥΥ και να λειτουργήσει επιτέλους στη χώρα ένα σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας που είναι οφειλή ιστορική του ΠΑΣΟΚ από το 1983. Γιατί από τότε που έγινε το ΕΣΥ ως νοσοκομειακό σύστημα συμπεριλαμβανομένων και των αγροτικών κυρίως και ημιαγροτικών Κέντρων Υγείας, δηλαδή πρακτικά από το 1983-’84 από την περίοδο του Παρασκευά Αυγερινού και του Γιώργου Γεννηματά και μετά υπάρχουν μόνο υποχωρήσεις στο σύστημα. Το σύστημα ήταν πάντα ημιτελές και τώρα είναι και γερασμένο και καταβάλλει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, στον οποίο οφείλουμε και την ιδέα μιας εκδήλωσης και στη Θεσσαλονίκη για τα θέματα υγείας, καταβάλλει δραματικές προσπάθειες καθημερινές για την ανασυγκρότηση του νοσοκομειακού συστήματος, αλλά βεβαίως είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν.

9 σχόλια:

 1. Μπράβο παραπολιτικε! Εξαιρετικό ποστ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όσο και να τον πολεμάτε,εγώ πιστεύω ότι ο Βαγγέλης στις ερχόμενες εκλογές θα ξεπεράσει το 3% και θα καταφέρει να μπει στη βουλή,θριαμβευτής και νικητής!!
  Υ.Γ. Το 2007 όταν το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε περίπου 40%,ο Βενιζέλος κατηγορούσε τον Γιώργο για «μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ».Εφτά χρόνια αργότερα υπό την προεδρία του Βενιζέλου και αφού του έχει αλλάξει σήμα και όνομα(πόσο μισεί το ΠΑΣΟΚ τελικά ο Βενιζέλος),θα φτάσει στο 3%.Ο άνθρωπος μας δείχνει στην πράξη,τι σημαίνει μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ.Είναι άνθρωπος των έργων.Άξιος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εξαιρετική συσπειρωτική και εκτονωτική ανάρτηση. Έλα να ανάβουν τα αίματα ΓΑΠάκια μου. Βαράτε τον αλύπητα το μούργο, που θα τολμήσει να μιλ΄ξσει για το Παιδί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στην ίδια πρόταση Γεννηματάς και Αυγερινός και ΕΣΥ
  με Γρηγοράκο ! ! !
  Ω της φρίκης !
  Από τον ΒΒ,
  Ποιός άλλος θα μπορούσε !
  Επάξια φέρει τον τίτλο του "χειρότερου" .

  Και έβαλε Αυγερινό δίπλα σε Γεννηματα
  όχι γιά τις υπηρεσίες του στο ΕΣΥ αλλά ...
  Κρίμα Κε Αυγερινέ . . .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο Σαμψών στο ναό19 Οκτωβρίου 2014 - 10:20 μ.μ.

  Μόνο φοβικό δεν μπορείς να το πεις το σημερινό ΠΑΣΟΚ. Φοβικός είναι αυτός που κρύβεται, που παίρνει τα βουνά, τις παραλίες, τους ξένους τόπους, που εξαφανίζεται από προσώπου ελληνικής επικράτειας-οι σιγουράντζες της κρητικής κουμπουροφροσύνης δεν μετράνε για όσους δειλούς τη χρησιμοποιούν. Γυρίζει στα αγγλοαμερικανικά σαλόνια όπως ο ξεπεσμένος Κοκός ανάμεσα στους εστεμένους συγγενείς του. Τον περιθάλπουν για τις καλές υπηρεσίες που τους προσέφερε αλλά είναι απολύτως σίγουρο-είναι στην ανθρώπινη φύση να συμβαίνει έτσι-δεν τον υπολήπτονται ούτε στο ελάχιστο. Το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι το πιο γενναίο ΠΑΣΟΚ μετά το επονείδιστο 1989-90. Τολμά και συμβάλλει για την επούλωση των πληγών με τον πιο υπεύθυνο τρόπο και με ανυπολόγιστο πολιτικό κόστος. Οι άλλοι καλοπερνάνε πλασσάροντας τον ανέξοδο αμφισβητία αλλά όταν τους είχε δοθεί το προνόμιο της ευθύνης τα έκαναν μαντάρα. Τώρα το παίζουν Σοριάγιες του Σοσιαλισμού που μαγάρισαν, που νόθευσαν, που σακάτεψαν, που διαστρέβλωσαν, που υπονόμευσαν με τα μελαγχολικά έργα και τις ημέρες τους. Μίσησαν το ΠΑΣΟΚ με τον ίδιο αυθεντικό και απροκάλυπτο τρόπο που μίσησαν και τον πατέρα τους. Η καλοζωία το μόνο αληθινό μέλημα τους. ραχάτι, ανευθυνότητα, χαλάρωση, αραλίκι και μούρη σπουδαιοφάνειας μόνο. Τεμπέλικο, ανέμπνευστο βαλκανικό σταριλίκι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΧΑΤΖΗΑΡΚΟΥΔΟΓΛΟΥ19 Οκτωβρίου 2014 - 10:45 μ.μ.

  Θα ήθελα να προσέξει, κάποιος ειδικός, τη δομή του λόγου του. Είναι κλασσικό παράδειγμα διάσπασης προσοχής. Θέλει να πει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και τελικά δε λέει τίποτε.... Άρα έχει δίκιο ο Γρηγοράκος... το σύστημα Υγείας έχει ελλείψεις ... δεν υπάρχει γιατρός να εξετάσει την περίπτωση του αρχηγού του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Σύνεχισε έτσι με Βαγγέλη. Κάνει καλό στην επισκεψιμότητα του μπλογκ σου. Δεν νομίζω να σε διαβάζει πλέον κάποιος για τα λοιπά posts.

  Συνέχισε να κατασκευάζεις τον εχθρό και να πουλάς μίσος. Καλά κάνεις, το μίσος ζεσταίνει την καρδιά.

  Χαιρετώ την 5η φάλαγγα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Παλι καλα που δεν το συσχετιζει , η εφημεριδα του αξιοτιμου κ.θεμου, με τον ΓΑΠ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Φίλε της παραπολιτικής, θα με τρελλάνεις! Εσύ δεν μας προέτρεπες να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή