Απολαύστε το επίπεδο του υφυπουργού Ανάπτυξης της Ελλάδας το έτος 2014 (video)

25.11.14


Χωρίς απολύτως κανένα άλλο σχόλιο εκ μέρους, σας καλούμε να παρακολουθήσετε ένα πολύ σύντομο video από τη σημερινή παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου στο Mega Channel.

Ιδού:

42 σχόλια:

 1. Συμφωνώ με την parapolitiki. Το ληστεύω, τρώω δεκαπέντε
  χρόνια και από το πρώτο χρόνο αρχίζω τις αιτήσεις για άδειες για σπουδές,
  δηλώνει αν μη τι άλλο έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα - και υπερβολική
  αισιοδοξία, τολμώ να πω. Κάθε πράξη μας στη ζωή έχει το τίμημά της. Ο Ρωμανός
  όφειλε να το ξέρει. Αφού κανείς δεν του το έμαθε όταν έπρεπε, θα το μάθει τώρα
  -έστω και με άσχημο τρόπο.

  ΥΓ: Σε κάθε περίπτωση είναι εντελώς οξύμωρο, κάποιος που θεωρεί τόσο σάπια και
  διεφθαρμένη τη δημοκρατία μας, να ζητά από αυτή τόσο μεγάλη επιείκεια -και
  μάλιστα να την θεωρεί και σχεδόν αυτονόητη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ...ημείς άδομεν!25 Νοεμβρίου 2014 - 6:39 μ.μ.

  Μού θυμίζει κάποιον που ήταν


  1)Πρωθυπουργός
  2)ΥΠΕΞ
  3)Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ
  4)Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς
  5) Πρόεδρας του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου, με την ουσιώδη διαφορά ότι αυτός ο κάποιος ο καημένος είχε πελαγώσει και ένα σκληρό βράδυ, μέσ'στη σύγχυση του πούχασε το μπούσουλα άρχισε να χάνει τίτλους-έχει δηλώσει κι αυτός ότι είναι πάνω από αυτούς αλλά ας όψεται ο Θεός που τού τα φόρτωσε σαν εμπνευσμένη κληρονομιά. Από τότε γυρνάει σύννους, κατηφής και περίφροντις τον κόσμον όλον γυρεύοντας παρηγοριά στην απέραντη συμπόνια του για την ανθρωπότητα και δίνει διαλέξεις όπως παλιά τόκανε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός-μεγάλη η χάρη του του Γέροντα(λέτε ν'αγιάσει κι ο δικός μας;)
  Των Οικιών ημών επιμπραμένων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συμμετοχή σε Μαραθώνιο Τρέλας25 Νοεμβρίου 2014 - 7:05 μ.μ.

  Συμφωνώ: να το κάνει όμως υπό ένα όρο μόνο: την ηγεσία να αναλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ξέρουμε βέβαια ότι και ο ΓΑΠ είναι πάνω από τέτοιες ματαιότητες: αξιώματα; πφφφφ(κάποτε είχε πέντε μαζεμένα! και πραγματικά όχι γιαλαντζί σαν την Ελιά και τη Δημοκρατική Παράταξη που προς το παρόν είναι στα χαρτιά και όπου σε καμία εξάλλου δεν έχει αξίωμα). Επιμένω ότι αν υπάρξει ανατροπή Βενιζέλου-δεν θα υπάρξει, ας κ.λοχτυπιούνται όσο θέλουν οι οπαδοί του γόνου-θάθελα μόνο τον ΓΑΠ στην ηγεσία. Όχι αχυρανθρωπάκι του να του διεκπεραιώνει τις δουλειές όπως γινόταν με το Ραγκούση το 2009-11). Από τη θέση του τουρίστα μπορούσε ανέξοδα να κάνει τον πονεμένο σοσιαλιστή καμπόσο. Και βέβαια να αναλάβει ο Βενιζέλος να του επιστρέψει το γυμναστήριο του!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παραπολιτικέ, η ανάρτησή σου είναι εντελώς αντιδραστική. Και η απάντησή σου στο σχόλιο του joe ακόμη περισσότερο.
  Το να εξισώνεις έναν νέο άνθρωπο, που διήγε την μετεφηβική ηλικία του και διέπραξε μία ληστεία όχι από ταπεινά κίνητρα αλλά από αντίδραση προς την εξουσία , με έναν κοινό ληστή τραπεζών , είναι εντελώς εσφαλμένο.
  Και το να παρακολουθεί ένας κρατούμενος τις σπουδές του, δεν τον απαλλάσσει από την ποινή του, την οποία εξακολουθεί να εκτίει, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται στην αποκατάστασή του, που είναι ο βασικός σκοπός της σωφρονιστικής πολιτικής σε ένα ανθρωπιστικό δημοκρατικό κράτος.
  Φαίνεται ότι το εκ Βορείου Ελλάδος προερχόμενο σύνθημα περί αναγκαίας φασιστοποίησης αρχίζει να βρίσκει γόνιμο έδαφος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τον εξισώνει κυρίως ο νόμος -και ορθώς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 1) Πρωθυπουργό τον έβγαλε το 44% των ψηφοφόρων
  2) ΥΠΕΞ και ιδιαίτερα πετυχημένος ήταν και πριν εκτός βέβαια που η διεθνής ακτινοβολία του συγκρίνεται μόνο με την αντίστοιχη "σκοτεινιά" του Βενιζέλου. Επίσης το 4) επιβεβαιώνει και το 2)
  3) Πρόεδρος του Πασοκ έγινε στην στιγμή που ο Σημίτης έπρεπε να τοποθετήσει στην θέση του τον πιο άξιο υπουργό του για να σώσει την κατάσταση, εξελέγει κατόπιν από την βάση 2 φορές και μάλιστα στην δεύτερη αντίπαλος του Βενιζέλου και των δολίων του.
  4) εκλεγμένος και εδώ εξαιτίας της διεθνούς ακτινοβολίας που προέγραψα.
  και τέλος
  5) Ε! ας έχει και ένα κληρονομικό δικαίωμα να είναι γιος του πατέρα του ιδίως όταν πληρώνει το ίδρυμά του.
  Μπορείς να μου αναφέρεις τα αντίστοιχα του Βενιζέλου;
  Εμένα μόνο ένα μου έρχεται στην μνήμη.
  Η προδοσία του, που έριξε την κυβέρνησή του και τον σύντροφο πρωθυπουργό του, με παρέα, τους εντός και εκτός Ελλάδος πολιτικούς του αντιπάλους. Τα υπόλοιπα τα περιμένω από σένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Δεν είναι όλα τα κόμματα ίδια, ο Λοβέρδος τα πηγαίνει τέλεια με τον Αηδόνη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Χαχαχαχαχα! Αυτό το "ο Γ. Παπανδρέου του Ανδρέα" πολύ μού άρεσε. Οι κληρονομικοί τίτλοι στους ετερόφωτους γόνους πρέπει πάντα να αναφέρονται. Ποιος ξέρει ας πούμε το όνομα του πατέρα του Τσίπρα, του Κουβέλη, του Σαμαρά, του Βενιζέλου; Κανείς. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλοι τους είναι αυτοδημιούργητοι-πολιτικά εννοώ. Ενώ ο ΓΑΠ χωρίς αυτό το μεσαίο -Α- τι θάταν; Ούτε εκπαιδευτής στο ακριβό σπορ του κανό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ειμαι 25 χρόνια δικηγόρος. Να μου επιτρέπεις ,λοιπόν, να γνωρίζω καλύτερα τον νόμο και την εγκληματολογία από εσένα. Όσο για το νόμο έχει μεγάλο εύρος και ως προς τις προβλεπόμενες ποινές και ως προς την σωφρονιστική μεταχείριση των κρατουμένων. Γι αυτό δεν υπάρχει η εξίσωση που ισχυρίζεσαι. Δεν χρειάζεται να εκφέρεις γνώμη και για θέματα, που προφανώς αγνοείς. Αν και το αντιληφθείς ότι ένας κρατούμενος, που μορφώνεται, απομακρύνεται από εγκληματικές συμπεριφορές, όπως και ότι στην μόρφωση έχουν δικαίωμα όλοι, δεν χρειάζεται να ξέρεις νομικά. Την φράση "όταν κτίζεται ένα σχολείο, κλείνει μία φυλακή" δεν έτυχε να την ακούσεις; Κρίμα αγαπητέ ...επιμένω , ο άνεμος της φασιστοποίησης σαρώνει όπως φαίνεται τους πάντες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ευχή και κατάρα25 Νοεμβρίου 2014 - 10:39 μ.μ.

  Θα μείνω ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στο 2) του σχολίου σου και το πόσο πετυχημένος ΥΠΕΞ ήταν. Για τα ταξιδάκια της Ολυμπιάδας και τα τερπνά δημοσιοσχεσίτικα έκανε αυτή τη δουλειά που θάκανε κάθε πετυχημένος κοσμικός του διεθνούς jet set. Αλλά η πανωλεθρία του όχι μόνο σαν ΥΠΕΞ αλλά και σα πολιτικού γενικότερα ήταν όταν δεν μπόρεσε να αντιληφθεί τις διεθνείς επιπτώσεις που θα είχε η-όπως αποδείχτηκε τόσο μοιραία για τον.ίδιο και παρολίγο για την ίδια την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας τα τελευταία 35-τότε 35-χρόνια-η μοιραία λοιπόν επιλογή του για το Δημοψήφισμα. Κατάφερε κάτι που δύσκολα μπορεί να συμβεί στη παγκόσμια πολιτική: ένα εσωτερικό πρόβλημα να το μετατρέψει οξύ πρόβλημα διεθνούς πολιτικής, με απίστευτες δυνητικά συνέπειες για ολόκληρο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Φαντάσου και να μην ήταν πετυχημένος!


  Ζήσαμε το μύθο του Παπανδρέου σαν επιτυχημένου ΥΠΕΞ λοιπόν και από την επικοινωνιακή του καλή, με αφορμή τη χαζοχαρούμενη Ολυμπιάδα με τις σαμπάνιες της που τις κέρναγε στις δεξιώσεις που έδινε στα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη-η επιτομή της dolce vita- και σαν εφιάλτη απ΄την αναποδη με το να βρεθούμε ένα βήμα πριν απ΄την άβυσσο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ευχούλα ,του Λοβέρδου Ανδρέας δεν είναι το όνομά ? Εκτός και αν κάνω λάθος.Πιστοποίησες ότι κάτι παίρνεις και μάλλον είναι ενέσιμο και γι αυτό σε επηρεάζει πολύ.Τρομάρα σου ,μια ζωή την τσάντα του θα κρατάς. Άλλαξε μεγαλοκοπέλλα μου γιατί σε βλέπω σύντομα στα αζήτητα του ραφιού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Σίγουρα το χειρότερο άρθρο που έχω διαβάσει σε αυτό το κατα τα άλλα πολύ καλό site. Και εύχομαι ποτέ να μη πέσει δίπλα σου νεκρός κάποιος φίλος σου απο τις σφαίρες του κράτους που συγχαίρεις. Όσο για τη δικαιοσύνη, είναι τουλάχιστον γελοία στην Ελλάδα και συνένοχη για την κατάντια μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. http://www.thetoc.gr/politiki/article/i-statistiki-ston-emfulio-tou-pasok

  Πόσο άλλο γελοίοι θεέ μου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Είναι γνωστό πως για το τεράστιο χρέος της Ελλάδας φταίει το γεγονός ότι ο Παπανδρέου κάνει γυμναστική.Δεν μπορούσε ο χριστιανός να τρώει σουβλάκια στου Μπαϊρακτάρη και να παίζει playstation;Θα είχαν λυθεί όλα μας τα προβλήματα.Τι την θέλει τη γυμναστική;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Τι να πει κανείς για αυτά τα κατακάθια της κοινωνίας που αποτελούν την κυβέρνηση.Μια σύγκριση μόνο με τα μέλη της κυβέρνησης τη διετία 2009-2011 ως προς το ήθος και το επίπεδο,είναι χαρακτηριστική για να μας δείξει πώς καταντήσαμε σήμερα.
  Υ.Γ. Θα ήθελα να παρακαλέσω τον διαχειριστή,να βάλει και το βίντεο που υπάρχει στο youtube και δείχνει την ημέρα της ψηφοφορίας στη βουλή,για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών,τον Βενιζέλο να αποκαλεί π...στόγερο τον Απόστολο Κακλαμάνη.Να θυμίσω μόνο,ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Απόστολος Κακλαμάνης είχαν καταψηφίσει τότε αυτή την σκανδαλώδη ρύθμιση που χάριζε δισεκατομμύρια στους τραπεζίτες.Πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμος ο παραλληλισμός της χυδαιότητας των συγκυβερνώντων Βενιζέλου-Γιακουμάτου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ευχή και κατάρα26 Νοεμβρίου 2014 - 11:33 π.μ.

  Το παράξενο είναι ότι αυτό το ήθος-ήθος; λέμε τώρα!-λόγου βρίσκει επικρότηση από το φανατισμένο κοινό των οπαδών τέτοιων αχαρακτήριστων πολιτικάντηδων. Όχι μόνο διαχρονικά αλλά ακόμη και διαπαραταξιακά. Σεξισμός, μισογυνισμός είναι ένα πεδίο όπου φτηνοί και χυδαίοι πολιτικοί ασκούν το φανατισμό των οπαδών προβάτων τους-θυμηθείτε τον Καρατζαφέρη. Αλλά και σκεφθείτε πόση καριέρα πετυχημένη κάνει αυτό το ποταπά μισογύνικο και χυδαία σεξιστικό "καλτσοδέτες".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Τα σχολια των αναγνωστων ειναι τραγικα. Απλα τραγικα. Το 'παιδι' στο οποιο αναφερεστε κυκλοφορουσε με Καλασνικωφ. Ληστευε τραπεζες. Και ειχε κυρηξει πολεμο στην 'εξουσια' και το 'συστημα'. Δεν θελει να ζει σε αυτο το συστημα. Θελει να το ανατρεψει. Ιδεολογικα, αυτο ειναι οκ. Μπορει καποιος να θελει να φερει εξωγηινους, Ναζι, τον ΡΑ, δεν εχει σημασια, να εχει δικτατορια, κομμουνισμο, χουντα, κλπ. Οτι γουσταρει μπορει να θελει ο καθενας. Οι υπολοιποι χεστηκαμε. Το συστημα υπερασπιζεται τον εαυτο του και τους υπολοιπους. Μεσω δικαστηριων, αστυνομιας κλπ.

  Ο κυριος δικηγορος απο πανω ειναι μια ακομα τραγικη αποδειξη του οτι ακομα και 25 χρονια δικηγορος να εισαι, παλι μπορεις να πιστευεις σε οτι θελεις. Του αρνηθηκαν αγαπητε το δικαιωμα στην παρακολουθηση των μαθηματων του. Του το αρνηθηκαν. Η δικαστικη εξουσια την οποια υπηρετειτε, το αρνηθηκε. Δεν μας νοιαζει εαν σας αρεσει, δεν μας νοιαζει εαν διαφωνειτε, χεστηκαμε. Εξαλλου ο τυπαρας, σιγα μην θελει να σπουδασει... τωρα, σοβαρα μιλαμε. Τροπο να βγει απο την φυλακη θελει για να συνεχισει τον 'αγωνα' του. Οχι. 15 χρονια μεσα (ή οσα του επιβαλλει ο νομος λογω συμπεριφορας κλπ φυσικα, και καθε διευκολυνση) για να εκτισει την ποινη του.

  Ο Φουφουτος φυσικα αμεσως να δικαιολογησει τον ενοχο. Πραγματι Φουφουτε, κανεις δεν θελει να δει τον φιλο του δολοφονημενο. Και προφανως κανεις δεν μπορει να πει με βεβαιοτητα τι θα εκανε σε τετοια περιπτωση (ουτε και εσυ εαν και απο το υφος σου φαινεται οτι προβλεπεις το μελλον). Ελπιζω να συμφωνουμε ολοι ομως, οτι εαν κανεις κατι εξω απο τα πλαισια του νομου, και συλληφθεις, θα υποστεις τις συνεπειες. Αλλιως θα καναμε ολοι οτι γουστρουμε (κλεβω το σουπερμαρκετ γιατι το κρατος δεν μου δινει δωρο ενα σπιτι και εχω στεναχωρηθει, σκοτωθηκε η γατα μου μανα πιασε το μπαζουκας).

  Παρακαλω σοβαρευτειτε. Κουβαλουσε Καλασνικωφ. Ειναι αναρχικος. Καλει σε επανασταση και πολεμο. Δεν θελει να σπουδασει, δεν θελει να ειναι μερος της κοινωνιας, του συστηματος, δεν θελει ο ανθρωπος. Ειναι ενας mini Μαζιωτης. Αυτο που του προσφερετε ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ! Απλα εκμεταλλευεται (θελει να εκμεταλλευτει) καθε παραθυρο που του παρεχει το συστημα (το οποιο απεχθανεται) για να βελτιωσει τον αγωνα του. Αυτο θελει. Τιποτα αλλο. Οταν το συνειδητοποιεισετε αυτο, νομιζω οτι ολα θα ειναι πιο καθαρα.

  Ειναι απλα τραγικο.... κανουμε τον Ρωμανο ηρωα.... ποσο πιο κατω.... ποσο...

  ΥΓ Συμφωνουμε για το σωφρονιστικο συστημα. From experience, δολοφονοι, αναρχικοι κλπ δεν αναμορφωνονται. Δεν θελουν. Ειναι τοσο δυσκολο να το αντιληφθειτε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Είπα μα μην ξανασχοληθώ μαζί σου, αλλά ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΕΙΣ ασύστολα, ακόμη κ για τα Εθνικά - Εξωτ πολιτική ...
  βρε παλιομ@κ@κ@ ποιός ?
  1. Έβαλε την Κύπρο στην ΕΕ ? ούτε για αστείο, πριν γίνει ...
  2. Συνέβαλε στους Κύπριους, ώστε να στήσουν ΕΞΕΔΡΕΣ απέναντι απ την Τουρκία ? Ο "κουρασμένος" ?
  3. Ανάγκασε τους Τούρκους να "ξαχάσουν" τα παλιά, με τις συνεχείς κ καθημερινές παραβάσεις - παραβιάσεις ?
  4. Έστησε Μηχανισμό, ώστε να πληρώνεσαι - με δανικά, βεβαίως! - Εσύ κι οι όμοιοί σου, σήμερα ?
  5. ΔΙΕΓΡΑΨΕ - δε θα πω πολλά - 50 δισ και πλέον απ το χρέος, που άφησε ο "Μπουχέσας" του Πόρτο Ράφτη ?
  6. Άρχισε το ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ Project, με απόλυτη αποτελεσματικότητα μάλιστα, που λέγεται ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ της - κατά τ άλλα ... - Ψωροκώσταινας ?
  7. κλπ κλπ βαριέμαι άλλο, δεν είμαι σαν και Του λόγου σου, έχουμε κ δουλειά ...
  ................................
  Και μην δώσεις ... ξεκούδουνη απάντηση πάλι ... Θα σε εντοπίσω κάποτε ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Γιωργο,

  οταν πληρωνεις ενσημα (1000 εστω), τα λεφτα δεν πανε σε τραπεζα για να τα παρεις οταν ειναι η ωρα σου για συνταξη. Πανε σε συνταξεις αλλων που ειναι τις παρουν εκεινη τη στιγμη.  Γιαυτο τα ταμεια δανειζονται και ειναι υπερχρεωμενα. Δεν υπαρχει ρευστο. Ρευστοποιουν τα ομολογα που εχουν στο market rate, παιρνουν το ρευστο και πληρωνουν συνταξεις. Οι συνταξεις, δανεικες ειναι! Δεν εχεις λεφτα στα ταμεια. Εχουν γινει ολα ομολογα. Τα ταμεια δανειζουν το κρατος με το ρευστο σου, παιρνουν ομολογα για collateral, και ειτε το ρευστοποιουν on demand, ή upon maturity παιρνουν το κεφαλαιο. Δεν υπαρχουν τα λεφτα σου, πανε αυτα εφυγαν. Πηγαν σε καφε, τσιγαρα, σουπες και μπουζουκια των προηγουμενων συνταξιουχων. Ειναι παγκοσμιο φαινομενο, απλα ειναι extreme στην χωρα μας (Υπαρχει report του ΔΝΤ το 2002, look it up).  Οταν ερθει η ωρα σου για συνταξη, το ταμειο αρχιζει να πουλαει περισσοτερα ομολογα για να παρει ρευστο για να σε καλυψει. Εαν δεν εχει ομολογα εκεινη την στιγμη, το κρατος δανειζεται αυτο, δινει τα ομολογα στο ταμειο, και παμε παλι. Δεν.υπαρχουν.τα.λεφτα.που.εχεις.δωσει.  Συμφωνω με το εγγυημενο εισοδημα. Το κρατος δινει 200 Ευρω σε ολους τους συνταξιουχους. Απο εκει και πανω, κανεις τα κουμαντα σου εσυ. Συμφωνουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Λες θα σταθείς στο 2 και μόνο στο 2 δεν στάθηκες τι δουλειά έχει το δημοψήφισμα με το ΥΠΕΞ?? Το μεγαλύτερο του επίτευγμα σαν ΥΠΕΞ ήταν η ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. και την ΟΝΕ στην συνέχεια έτσι ώστε να διαπραγματεύεται η Κύπρος από θέση ισχύος με την Τουρκία. Κάτι που ή αγνοείς όποτε είσαι ο κλασσικός ημιμαθής ξερόλας ή επίτηδες το προσπερνάς και απλώς ελεεινολογείς με την γραφική σου εμπάθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. νεμεσις χαιρεκακη26 Νοεμβρίου 2014 - 6:13 μ.μ.

  στενοκωλα τα πραγματα ευχουλα μου . και που εισαι ακομα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Πρόκειται για εξαιρετικά επικίνδυνο κακοποιό ο οποίος έχει εκφράσει σε όλους τους τόνους τόσο την πρόθεσή του να εκμεταλλευτεί διατάξεις του νόμου που στοχεύουν όντως στο σωφρονισμό και στην επανακοινωνικοποιήση του κρατουμένου όχι για αυτούς τους σκοπούς αλλά απλά για να ελαφρύνει την ποινή του. Επομένως μιλάμε για έναν αμετανόητο κακοποιό ο οποίος μέσα από άλλες δηλώσεις του έχει δείξει και τη γενικότερη απαξία του απέναντι στους νόμους και τη ζωή όσων θωρεί εχθρούς του. Την ληστεία επίσης την έκανε με τη χρήση πολεμικού όπλου, σημαδεύοντας και απειλώντας αθώους πολίτες και απλούς εργαζομένους και όχι το ''μεγάλο κεφάλαιο''. Δεν μπορεί επομένως ένα τέτοιο άτομο να βρίσκεται 3-4 φορές της εβδομάδας (καθώς η συγκεκριμένη σχολή έχει και υποχρεωτικές παρακολουθήσεις) έξω. Με ποιον τρόπο τιμωρείται για τα εγκλήματά του ; Επίσης οι ψευτοπροοδευτικοί καθηγητές να μας απαντήσουν κατα την άποψή τους όταν θα οργανώνεται από την αστυνομία καθημερινά η μεταγωγή του στο ΤΕΙ ; Όταν είσαι πραγματικός επαναστάτης αναλαμβάνεις και το κόστος των επιλογών σου δεν πας να τη σκαπουλάρεις εκβιάζοντας.... Αν το καλασνικοφ που ειχε στραμένο κατά του μισθοσυντήριτου υπαλλήλου της τράπεζας εκπυρσοκροτουσε έστω τυχαία θα μιλούσε πάλι για υψηλά ιδανικά ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Χρησιμοποιησε βαρύ πολεμικό οπλισμό στη ληστεια και εθεσε σε κινδυνο την ζωη αθώων πολτών και όχι του μεγαλου κεφαλαίου. όσων αφορά την ηλικία του, ποινές φυλάκισης προβλέπονται ακομη και για ανηλικους που εγκληματούν.... Δεν πρόκειται επομένως για το ρομαντικο πεπλανημένο παιδάκι που πολεμά το σύστημα... Οφείλει να τιμωρηθεί και το να βγαίνεις κάθε μερα εξω για πολλές ώρες δεν το λες και τιμωρία.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Καλά είναι ανέκδοτο και μόνο να το συζητάμε... Με την πρώτη άδεια θα εξαφανιστεί για να βρει τον Χριστόδουλο Ξηρό (όπως το ίδιο έκανε και ο Μαζιώτης). Και μετά οι ίδιοι θα φωνάζουμε πως είναι δυνατόν να αφήνουν ελεύθερους τόσο επικίνδυνους κακοποιούς...Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Το να σημαδεύεις αθώους πολίτες των 3 κ 60 με καλασνικοφ και να θετεις τις ζωές τους σε κινδυνο τι ειναι ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ευχή και κατάρα26 Νοεμβρίου 2014 - 8:04 μ.μ.

  Μικρό το κακό που παρανόησα-παρεμπιπτόντως τώρα το κατάλαβα. Ήταν μια καλή ευκαιρία να επισημανθεί κάτι που έτσι κι αλλιώς έτσι μας πλασάρεται αλλά δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει σε σχέση με τους άλλους πολιτικούς: γΑπ, με το πατρικό κυρίαρχο και δεσπόζον για να μην αμφισβητούνται οι κληρονομικοί τίτλοι και τα εξ αυτών δικαιώματα.
  Υ.Γ. περιμένω εντυπώσεις και περιγραφές από τη Φλωρεντία. Είναι πολύ ωραία ακόμη και σε προχωρημένο φθινόπωρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Σε αυτή τη χώρα ποιο πιθανό είναι να βρεθεί νεκρός κάποιος αστυνομικός ή πολίτης από τρομοκράτες παρά το αντίθετο. Τα παραδείγματα είναι πολλά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Εσύ δεν ξέρεις και να διαβάζεις. Τί πίνεις ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Και εμεις απο τις περιοδιες του Αντρεα με την "παρεα" του. Ρεζιλι εγινε πάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ευχούλα έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια που λέει και η γιαγιά μου.Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν και οκτώ μας τα χαϊδεύουν (τα μαλλιά εννοώ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Μαμαζελίτσα δεν πας καλά!Χάνεις λάδια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. επιλεκτική μνήμη27 Νοεμβρίου 2014 - 12:23 μ.μ.

  Τα γράφετε όλα αυτά σαν να μην υπήρξε ποτέ Κρανιδιώτης, σαν να μην υπήρξε ποτέ Πάγκαλος, σαν να μην υπήρξε ποτέ Σημίτης, σαν να μην ακολουθούσε γραμμή χαραγμένη πριν υπάρξει ΥΠΕΞ Παπανδρέου. Και σαν να μην ό,τι πέτυχε αυτή η χαραγμένη στρατηγική να μην απειλήθηκε ΘΑΝΑΣΙΜΑ τον Οκτώβρη του 2011-για να εστιάσω σε ένα χρονικό σημείο και να μην το επεκτείνω προς τα πίσω και όλη την αφροσύνη που ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2009. Σαν ΥΠΕΞ αναγκαζόταν να ακολουθεί μια στρατηγική που την είχαν σχεδιάσει άλλοι. Όταν με το κακό έγινε και Πρωθυπουργός και εντολέας του εαυτού του ΥΠΕΞ τάκανε μαντάρα και ας μην ήταν τα αντανακλαστικά των έμπειρων Υπουργών και βουλευτών τον Οκτώβρη τοιυ 2011 να τον συμμαζέψουν και θα σας έλεγα εγώ για ποια πανωλεθρία και συντριβή θα μιλούσαμε και για το πόσο η κερδισμένες υποθέσεις δεν θα βρίσκονταν στο πάτο της θάλασσας έξω απ'το Καστελόριζο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Αφού βρε "αγόρι μου" δεν έχεις εμπιστοσύνη στην άποψή σου(δεν γουστάρεις δημοψηφίσματα) γιατί συνεχίζεις να την γράφεις και τόσο άκομψα με τόσες πολλές αναλήθειες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Δεν μηδενίζω κανέναν εγώ και του Κρανιδιώτη και του Πάγκαλου τις προσπάθειες και τα θετικά τα αναγνωρίζω. Εδώ αναγνωρίζω και τα επιτεύγματα του Εθνικού μας Αντιπροέδρου στην μεγάλη του πολιτική καριέρα, έσωσε τον ΠΑΟΚ με κρατικό χρήμα, έσωσε τον ΠΑΟΚ με κρατικό χρήμα, έσωσε τον ΠΑΟΚ με κρατικό χρήμα, έσωσε τον ΠΑΟΚ με κρατικό χρήμα, έσωσε τον ΠΑΟΚ με κρατικό χρήμα και ΤΕΛΟΣ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. Δεν είναι και λίγα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Η ληστεία είναι ληστεία ανεξάρτητα από τα κίνητρα του καθενός. Στο κάτω κάτω τη ληστεία την έκανε για τα χρήματα τόσο ο Ρωμανός όσο και οποιοσδήποτε άλλος εγκληματίας.

  Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο Ρωμανός είναι και αυτός αυτός ένας ΚΟΙΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ.

  Αν ήθελε να κάνει "αγώνα" ας τον χρηματοδοτούσε από την ίδια του την τσέπη με το να εργάζεται κάπου.

  Αλλά τότε θα μου πεις, τι αίγλη θα είχε κοτζάμ "αγωνιστής" και "επαναστάτης" όταν θα πρέπει να δουλεύει σε μια ταπεινή εργασία για 8 με 12 ώρες, όπως όλοι οι υπόλοιποι; Δε γίνονται αυτά.

  Οπότε ας κάνουμε μια ληστεία για να χρηματοδοτήσουμε τις ονειρώξεις μας.

  Συνεπώς τον "αγώνα" και τα "κίνητρα" του καθενός τα γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι ειδικά όταν διακινδυνεύεται η ζωή αθώων παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια μιας ληστείας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ναι όντως, το επιχείρημα ότι η ληστεία διεπράχθη ως αντίδραση στην εξουσία είναι σοβαρό. Μήπως έπρεπε να απαλλαγεί από τις κατηγορίες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Και τι πάει να πεί 25 χρόνια δικηγόρος; Απέκτησες το αλάθητο; Στη δικαιοσύνη το δίκαιο έχει πολλές αναγνώσεις... Για αυτό και ποτέ δεν αποφασίζει ένας δικαστής μόνος του για κάτι αλλά πάντοτε μια ομάδα δικαστικών... Έτσι ώστε σε οριακές καταστάσεις να επικρατεί η ερμηνεία δικαίου της πλειοψηφίας (και κατ' επέκταση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού στο όνομα του οποίου δημοσιεύεται η κάθε απόφαση). Το να σεβόμαστε τις αποφάσεις το δικαστηρίων είναι φασιστοποίηση;; Δηλαδή όταν δεν μας βολεύουν οι αποφάσεις των δικαστηρίων, τότε έχουμε φασιστοποίηση; Λυπάμαι πάρα πολύ με τον τρόπο που ερμηνεύεις το δίκαιο και πιο πολύ λυπάμαι αυτούς που υπερασπίζεσαι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Πρώτον, όταν αναφέρετε εξ αποστάσεως σπουδές τι ακριβώς εννοείται; Είμαι φοιτήτρια και δεν έχω ακούσει να υφίσταται κάτι τέτοιο στο Ελλαδιστάν! Γιατί αν υπήρχε γιατί όλοι οι φοιτητές να φεύγουν απ' τα πατρικά τους; Θέλουν να πληρώνουν ενοίκια; Πριν εκφέρετε κάποια άποψη την οποία θα αναμασήσουν πολλοί από εδώ μέσα δεν θα έπρεπε να το ψάξετε λίγο το θέμα; Εκτός αν αναφέρεστε στο ΕΑΠ το οποίο παίρνει ελάχιστους φοιτητές και με τη δημοκρατικότατη διαδικασία της κλήρωσης παρακαλώ!
  Δεύτερον, δεν συμφωνώ με τις εγκληματικές του ενέργειες αλλά αν δεν απατώμαι για αυτές που είχε τις ποινές κοινού ληστή και όχι μέλους κάποιας τρομοκρατικής οργάνωσης τιμωρήθηκε με την στέρηση της ελευθερίας του. Τη στέρηση στη μόρφωση δεν έχει κανείς δικαίωμα να την επιβάλει σε κανέναν. Εδώ άφηναν δολοφόνους και βιαστές να βγαίνουν έξω με άδειες και θα το αρνηθούμε στον 22-χρονο που θέλει να σπουδάσει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Γνωρίζεται ποσά παιδιά δεν έχουν να φάνε? ποσά παιδιά θέλουν να σπουδάσουν και δεν μπορούν λόγω έλλειψης χρημάτων απο τους γονείς τους? δεν γνωρίζω κανένα απο τα παραπάνω παιδιά μα έχει μπουκάρει σε μια τράπεζα με το καλαζνικοφ Ανα χείρας απειλώντας τους πάντες.. Και ένα πασει περιπτώσει γνωρίζετε κανέναν να αψηφά όλους τους νόμους του κράτους και να ζητά την τήρηση μόνο μιας διάταξης..καλά θα ειναι να γνωρίζουμε τι σημαίνει η λέξη φασισμός πριν την αραδιάζουμε απο δω και απο κει..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Νικηφορος Φωκας1 Δεκεμβρίου 2014 - 9:06 μ.μ.

  Δεν μπορει το καθε κωλοπαιδο να παιρνει τα οπλα για να επιβαλλει τις ημιτρελλες ιδεες του, να μπουκαρει και να ληστευει τραπεζες 'για να χρηματοδοτει τον αγωνα του'.... και οταν τον πιασουν να τραβαει μια απεργια πεινας και να ζητα να παρει 'αδεια' να φοιτησει... αυτα αν οντως ησουν δικηγορος θα επρεπε να τα ξερες, αλλα μαλλον δικηγορος του κωλου εισαι.... για να βγαλετε τον αριστερο τραμπουκο εξω μονο σας πιανει και κοιλοπονατε....αμα κανει καμμια απεργια πεινας ο Ρουπακιας που καθαρισε για τις δικες του 'ιδεες' τον Φυσσα και ζητα και αυτος αδεις , θα φωναζετε λυσσασμενα 'ψοφος'....
  Δεν ειδα το δικηγοριλικι σας να ταραζεται οταν μιση κοινοβουλευτικη ομαδα κομματος ειναι στην φυλακη ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (οπως εχει καταδαικασθει ο Ρωμανος) να υπαρχει και μαλιστα να απαγορευεται να πανε και στην Βουλη για να ψηφισουν....
  Σχεδον η πλειοψηφια των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ σοβαρων δικηγορων λενε οτι κραταουνται παρατυπα...εκει δεν ιδρωνει το αυτι σας ...
  Δεν ειμαι χρυσαυγιτης (ΜΑΚΡΑΝ ΕΜΟΥ) αλλα δεν ειμαι και τραμπουκος της αριστερας , ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ και στα παπαρια μας αν το κωλοπαιδο που παρανομησε ειναι ακροαριστερος, η ακροδεξιος, να σαπισει μεσα για να καταλαβει τι εκανε και να δουνε οι τσογλανοι που θα ηθελαν να τον μιμηθουν τι εχουν να τραβηξουν...
  Τα αλλα τα λεμεδικα 'οπου ανοιγει ενα σχολειο κλεινει μια φυλακη' να τα λεγατε οταν οι αριστερες δικτατοριες ειχαν φτειαξει απεραντα γκουλαγκ φυλακιζοντας ολους του δημοκρατες ....τοτε βγαζατε τον σκασμο και μιλαγατε περι σωφρονισμου και 'επανενταξης'.... ΡΕ ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ.....
  Τετοια νουμερα σαν και σενα και τετοιες πρακτικες φερνουν τα τεραστια πολιτικα και κοινωνικα αδιεξοδα, το μισος και την διαλυση και φυσικα καταληγουν παντα με μαθηματικη ακριβεια σε εκτροπη του πολιτευματος....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Η κλήρωση είναι το πιο δημοκρατικό κριτήριο. Μάλλον άλλο επίθετο ήθελες να χρησιμοποιήσεις.
  Τη στέρηση της ελευθερίας του την προκάλεσε ο ίδιος με τις εγκληματικές του πράξεις.
  Το ότι άφηναν με άδεια τόσους και τόσους εγκληματίες δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουν να το κάνουν. Μετά τη δραπέτευση του Ξηρού έχουν σφίξει λογικά οι άδειες που δίνουν, εξ ου και το πρόβλημα.
  Τουτέστιν, όταν κάνεις μια μαλακία (άδεια σε φυλακισμένους) και αποδεικνύεται ότι είναι μαλακία, δεν συνεχίζεις απλά και μόνο στο όνομα της ίσης αντιμετώπισης.
  Αν θέλει πραγματικά να σπουδάσει θα βρεθεί λύση. Έχει 15 χρόνια μπροστά του εκεί μέσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή