Μια ιστορική ομιλία του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Βουλή για το πόσο κόστισαν στη χώρα οι μίζες (video)

16.11.14


Φαντάζομαι ότι θα έχετε πέσει και εσείς από τα σύννεφα με τις δικαστικές περιπέτειες του Γιώργου του Καρατζαφέρη, ο οποίος φέρεται να γράφει Ιστορία καθώς έλαβε μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα χωρίς καν να συμμετέχει στην...εκσυγχρονιστική κυβέρνηση Σημίτη.

Υπό το πρίσμα των νέων αποκαλύψεων, αξίζει κανείς να δει ξανά μια ομιλία του στη Βουλή την άνοιξη του 2011, όπου πράγματι, ο σπουδαίος αυτός πατριώτης εμφανίζεται απολύτως ενήμερος για τον τρόπο που παιζόταν το παιχνίδι.

Απολαύστε υπεύθυνα:

6 σχόλια:

 1. Μόνο καλό κάνανε τα κόμματα για την Ελλάδα .δωσαν σημαντικές δουλειες σε χιλιάδες άνθρωπους που το άξιζαν και συμβάλλαν στο να φτιάξουν εξαιρετικά πανεπιστήμια . Ζήτω το ΠΑΣΟΚ και την νέα δημοκρατία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οτι η ΚΝΕ αντέδρασε αρχικά στην κατάληψη του Πολυτεχνείου το γνωρίζω απο προσωπική πείρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δημήτρης Χρήστου16 Νοεμβρίου 2014 - 5:47 μ.μ.

  Άλλη μία μπούρδα by Parapolitiki
  Ίσως από τα λίγα απόλυτα σωστά που είπε τώρα τελευταία ο Θεοδωράκης ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σιχαίνομαι μόνο που τον ακούω αυτόν τον τύπο να μιλάει για το πολυτεχνείο. Ήταν θρασίμια, οι ήρωες, σύμφωνα με τη δόλια μιντιακή καρικατούρα. Που ω τι σύμπτωση! Βόλεψε τόσο πολύ το πρώην(?) αφεντικό του η ίδρυση κόμματος ακριβώς την εβδομάδα που αποτύγχανε το άλλο δόλιο εγχείρημα της ελιάς, με τους άλλους δόλιους αχυρανθρώπους όπως ο Καψής. Και ο μακιγιαρισμένος 50άρης που το παίζει έφηβος, μετά το μιντιακό ξέπλυμα του λιμενικού στο Αγαθονήσι, χρησιμοποιεί τα παιδιά που με το αίμα τους έδιωξαν την τυραννία για να προωθήσει το σιχαμένο του κόμμα και την εμετική του "ιδεολογία". Αυτή του πιστού σκύλου στα δόλια αφεντικά του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σε πήραμε χαμπάρι τυχοδιώκτη17 Νοεμβρίου 2014 - 11:49 π.μ.

  Παραπολιτικέ αν οι βρισιές σχολιαστών σε βολεύουν τις σηκώνεις, αν όχι τις κόβεις. Εμετικός και τυχοδιώκτης σαν τον Θεοδωράκη που κατηγορείς είσαι. Εμετικός και τυχοδιώκτης...

  ΑπάντησηΔιαγραφή