Μουλόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Μακάρι να γίνουν καταλήψεις σε όλα τα σχολεία και σε όλα τα πανεπιστήμια

10.11.14


Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το Μέγαρο Μαξίμου, κάποια στελέχη του επιμένουν να νοσταλγούν την εποχή της ανεμελιάς του 4%, τότε που τα λόγια τους δεν είχαν απολύτως καμία σημασία.

Χθες, στο οπισθόφυλλο της Αυγής της Κυριακής, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος, σε άρθρο του με τίτλο «Και 1 και 2 και 1.000 καταλήψεις», μεταξύ άλλων, αναφέρει:

-Ήταν μία υπέροχη ημέρα η περασμένη Τετάρτη. Μια ημέρα από τα παλιά. Το γκρίζο κέντρο της καταθλιπτικής Αθήνας γέμισε ξανά από πρόσωπα παιδικά, από συνθήματα σκωπτικά. Ήταν μια υπέροχη διαδήλωση. Η δική τους διαδήλωση. Των παιδιών μας, που ζητούν να τους ακούσουμε, που κραύγαζαν υπάρχουμε, ακούστε μας, κοιτάξτε μας.

-Ήταν μια υπέροχη διαδήλωση και ελπίζω να ακολουθούσουν πολλές άλλες. Ελπίζω να γίνουν καταλήψεις σε όλα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια της χώρας.

-Ελπίζω στην εξέγερση των νέων γιατί μια νεολαία που δεν αντιδρά, δεν αμφισβητεί, δεν επαναστατεί απέναντι στην κοινωνική αδικία, στον πραγματισμό του οικονομικού δαρβινισμού, τον αυταρχισμό είναι σύμπτωμα θανατηφόρας ασθένειας για τη χώρα.

Η πλάκα είναι ότι σε ολόκληρο το άρθρο δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στα όποια αιτήματα των καταλήψεων! Κατάληψη να 'ναι κι ότι να 'ναι!

7 σχόλια:

 1. ευχή και κατάρα10 Νοεμβρίου 2014 - 12:39 μ.μ.

  Μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Σκόπιμα και φυσικά με απώτερο στόχο τη μαζική εξαπάτηση των πάντων. Την ώρα που ο Τσίπρας δέχεται με τον πανηγυρικότερο τρόπο την εμβληματική πρωθιέρεια της Ολυμπιακής ρεμούλας Γιάννα Αγγελοπούλου, κάποιοι άλλοι πουλάνε ανέξοδη και ρηχή και άσφαιρη επαναστατικότητα, για αποπροσανατολισμό από αυτό το εμετικό στιγμιότυπο που θα καταγράψουν οι κάμερες σήμερα στη Βουλή.Η πολυσυλλεκτικότητα σαν χυλός. Ομογενοποίηση παντού: από τη γαϊτανόφρυδη πολυπλαστικοχειρουργημένη Γιάννα μέχρι το φρικουλιάρικο γαϊτανάκι-στυλιστική ξαδέλφη της Πιπιλή-της ρηξικέλευθης Γαίτάνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ολυμπιακή ρεμουλα!!!!!!
  Τι μου θύμισες τώρα!!!!!!
  Τότε που χάρισαν ξενοδοχείο ερείπιο στο κέντρο της Αθήνας σε υπόδικους μεγάλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου. Τι έχουμε πληρώσει οι έρημοι για να καθιερωθούν με το ζόρι οι φαύλοι. Δεν το λέω εγώ, η Γιάννα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΤΙΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγώνας για τον αγώνα, διαδήλωση για τη διαδήλωση, κατάληψη για την κατάληψη. Αυτή είναι η σημερινή ελληνική αριστερά, αυτά τα στελέχη της και σε όποιον αρέσει. Οι υπόλοιποι ας προσέχαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η Γιάννα πήγε να μιλήσει για το συνέδριο που διοργανώνει το καλοκαίρι με το ίδρυμα Κλίντον που μαντέψτε ποιος άλλος τιτάνας της πολιτικής και της διαπλοκής θα μιλήσει. Ο ΓΑΠ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Θες να μας πεις ότι αυτή την εποχή δεν υπάρχουν λόγοι για διαδηλώσεις και καταλήψεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Έχει λοιπόν ή δεν έχει δίκιο ο Πάσχος όταν μιλάει για παλαβή Αριστερά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή