Στιγμές φασισμού για το «αριστερό» καλό μας (video)

3.11.14


Χθες, μέλη αριστερών οργανώσεων στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν ότι ανήκει στη δική τους σφαίρα αρμοδιοτήτων το αν θα λειτουργήσουν τα καταστήματα της πόλης και την Κυριακή και παρενέβησαν μεταξύ καταστηματαρχών και πελατών, χωρίς την παραμικρή νομιμοποίηση.

Διαβάστε ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ και δείτε το παρακάτω videο, στο οποίο ένας διαδηλωτής μπαίνει στον κόπο να...δείρει έναν πιθανό πελάτη του καταστήματος, προφανώς για λόγους σωφρονισμού.


Καταδίκασαν αυτή την ενέργεια τα ελληνικά πολιτικά κόμματα; Ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να διαχωρίσει τη θέση του από αυτές τις ακρότητες που γίνονται στο όνομα της Αριστεράς; Πρόκειται ή όχι για μια αμιγώς φασιστική ενέργεια;

3 σχόλια:

  1. Το αριστερό ξύλο βγήκε από τον παράδεισο, το δεξιό είναι φασισμός. Η προηγούμενη φράση αν αντιστραφεί αφορά και τους δεξιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από το τι λένε τα κόμματα, από τη στιγμή που έχουμε ξυλοδαρμό μπροστά στις κάμερες, δεν θα έπρεπε οι υπαίτιοι να εντοπιστούν και να αποδοθεί η δικαιοσύνη σε σύντομο χρονικό διάστημα (πχ μέσα σε 1-2 μήνες); Αυτό δεν γίνεται και όσο αυτό δεν διορθώνεται, τα φαινόμενα αυτά δεν θα εξαφανιστούν, ό,τι και να λένε τα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή η Δικαιοσύνη θέλει μια 20ετία για να δικάσει και ως τώρα αθωώνει ποτήρια που πετάνε από μόνα τους και προσγειώνονται σε εχθρικά κεφάλια, καλύτερο είναι μετά την επισήμανση να τον βρείς και να λύσεις τις διαφορές σας μια για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή