Ταπεινός Λυκούδης: Οι Μεταρρυθμιστές είμαστε πάρα πολλοί αλλά δεν πετάμε καθόλου στα σύννεφα

14.11.14


O ανεξάρτητος βουλευτής και ιδρυτής της κίνησης των Μεταρρυθμιστών, Σπύρος Λυκούδης, μίλησε σήμερα στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Ηλία Κανέλλη.

Μεταξύ άλλων είπε:

Οι Μεταρρυθμιστές είμαστε πάρα πολλοί. Και δεν έχει σημασία κυρίως αυτό, γιατί όταν ξεκινάς μία προσπάθεια μετράς τις δυνάμεις σου σ' έναν πανελλαδικό ιστό που δεν είναι όπως θα ήταν αν είχαμε δέκα χρόνια ζωής ως χώρος. Αλλά η αποδοχή, η προσδοκία που υπάρχει γύρω από τη δική μας προσπάθεια μας κάνει αισιόδοξους. Δεν πετάμε καθόλου στα σύννεφα. Είμαστε απολύτως προσγειωμένοι. Δεν πιστεύουμε ότι θα σώσουμε τη χώρα, τον τόπο και την αριστερά. Πιστεύουμε όμως ότι κάνουμε μία σοβαρή προσπάθεια, η οποία αξίζει τον κόπο να υποστηριχθεί.

Το ρωτάω για ακόμα μια φορά: Ο κ. Λυκούδης έχει ξεκινήσει την καριέρα του στο stand-up comedy και δεν έχουμε ενημερωθεί;

7 σχόλια:

 1. ευχή και κατάρα14 Νοεμβρίου 2014 - 2:57 μ.μ.

  Στο καλό το παλουκάρι! Τον είδα μόνο μια φορά στη Βουλή, όταν κάτι πήγε να ψελλίσει για να δικαιολογήσει τη ψήφο του-δεν θυμάμαι ακριβώς τι. Τότε κατάλαβα: το δύσμοιρο κοινοβούλιο είχε άλλον έναν μεγάλο... αδειανό εγκέφαλο! Τώρα πώς διάολο βρέθηκαν τόσοι χιλιάδες ψηφοφόροι και ψήφισαν αυτόν τον-ιδιαίτερα στη Ν.Δ. εκείνης της περιόδου-γυιό του αποτροπαϊκού Ψυχάρη, είναι ζήτημα που μπορεί να διερευνήσει η ψυχολογία της μάζας ή η οικονομία της μίζας-μπορεί και οι δυό μαζί συνδυασμένες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατι ασχολεισαι με μηδενικα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι ακριβώς έχει μεταρρυθμίσει στη ζωή του αυτός ο χριστιανός και ποια μεταρρυθμιστική πρόταση έχει ξεστομίσει το στοματάκι του. Ο θεός να μας λυπηθεί από τους ψωνισμένους παπαρολόγους τους οποίους ο χοντροβενιζέλος θέλει να μας κατσικώσει στο σβέρκο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Aν έχεις τέτοιες απορίες, ρώτα τον Τούρκογλου (δίπλα σου), αυτός θα ρωτήσει τον μπαμπά Ψυχάρη (δίπλα του) και θα σου λυθούν ...αθώα μου παρθένα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ευχή και κατάρα14 Νοεμβρίου 2014 - 9:54 μ.μ.

  Και γιατί να μη ρωτήσω μια ακόμη πιο έγκυρη πηγή; ΣΑυτόν που δέχονταν από την πίσω πόρτα του Μαξίμου-γιατί τόσο συνωμοτικά άραγε;-τον περιβόητο εκδότη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εγώ επίσης τον θυμάμαι δίπλα στον Σαμαρά, σε τραπέζι του καφενείου της βουλής, όταν ο τελευταίος αποφάσισε μετά από μήνες να βγει από το Μαξίμου, να περάσει απέναντι και να πάει στη βουλή. Πριν κανένα μήνα. Τότε που ο Σαμαράς είχε πει off the record ότι αν βγει ο συριζα θα γίνει bank run.


  Να πάνε στο καλό και οι δυο τους. Δεν μας αξίζουν ρε γαμωτο τέτοιοι τύποι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ναι.


  Μήπως ήθελες να σου στείλει και spoiler alert?

  ΑπάντησηΔιαγραφή