Ελλάδα, 2014: Υφυπουργός Υγείας συστήνει διατροφή που εξαφανίζει το 95% των ασθενειών

24.12.14


Για όσους τυχόν το έχουν ξεχάσει ή δεν το γνωρίζουν, η Ελλάδα έχει την τύχη να απολαμβάνει στο πόστο της υφυπουργού Υγείας τη σπουδαία Κατερίνα Παπακώστα.

Θα ήθελα λοιπόν να σας ενημερώσω ότι λίγο πριν την ανατολή του έτους 2015, η υφυπουργός Υγείας μιας δυτικής χώρας μοιράστηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter ένα αναξιόπιστο link από ένα τυχάρπαστο blog με τη «διατροφή του Πυθαγόρα και του Ιπποκράτη που εξαφανίζει το 95% των ασθενειών».

Δυο πράγματα που δεν έχουν συμβεί μετά από αυτό το tweet:

α) Δεν έχει ζητηθεί η παραίτηση της συγκεκριμένης κυρίας.
β) Δεν έχουν εκδοθεί ανακοινώσεις από όλους τους αρμόδιους επιστημονικούς φορείς που να ζητούν την παραίτηση της λόγω γελοιότητας.

5 σχόλια:

 1. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι "μαλάκες" της ΝΕΡΙΤ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ευχή και...εκλογές!24 Δεκεμβρίου 2014 - 1:54 μ.μ.

  "...προτιμά να πάμε σε εκλογές ώστε να ελέγχει απόλυτα το νέο συρρικνωμένο μόρφωμα «ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη» που θα προκύψει από τις κάλπες..." Από πού προκύπτει αυτή η ερμηνεία; που γράφεις παραπολιτικέ; Είναι εντελώς αυθαίρετη και υποκειμενική σαν τέτοια. Άκουσα το βίντεο τρεις φορές. Αυτό που συνάγεται είναι ότι αν ο Βενιζέλος θέλει εκλογές είναι γιατί ακριβώς δυσχεραίνεται από εσωκομματικές τριβές και υπονομεύσεις, πράγμα που τον κολακεύει γιατί, αν όχι τίποτε άλλο είναι η μόνη και απόλυτη δημοκρατική διέξοδος. Δεν κάνει φυγή προς την αναπολόγητη έξοδο όπως έκανε ο Παπανδρέου το 2011. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη μόνιμη φοβία των γιωργοπαπανδρεϊκών προς οτιδήποτε εκλογικό, δηλαδή προς οτιδήποτε δημοκρατικό. Προφανώς υπάρχει ένα αδιέξοδο, για το οποίο τη μόνη και αποκλειστική ευθύνη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ-έφτασε στο πρωτοφανές σημείο, αξιωματική αντιπολίτευση να μην προτείνει καν υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας και να ταυτίζεται με τα παρών των Χρυσαυγιτών και των νεοχρυσαυγιτών του Καμμένου! Σε κενό αέρος γίνεται η πολιτική; Δεν είναι απάντηση σε ένα κλίμα που έχει διαμορφωθεί από άλλους; Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν το πράγμα "φορτώνει" υπέρμετρα μία είναι πάντα η μόνη δημοκρατική επιλογή: ΕΚΛΟΓΕΣ! Σιγά την αποκάλυψη λοιπόν με το βίντεο! Ανοιχτές θύρες παραβιάζονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ευχουλα που εισαι?αργησες!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. σεμνά και ταπεινά25 Δεκεμβρίου 2014 - 3:53 μ.μ.

  Αυτό προσδοκούν και οι ίδιοι οι πέριξ του Βενιζέλου. Μονάχα σε ένα τέτοιο ΠΑΣΟΚ θα έχουν τύχη ο Ρήγας, ο Πρωτόπαπας, η Αλ Σαχλέ, ο Καρύδης και τα λοιπά λιμά δευτεροκλασάτα στελέχη που κατοικοεδρεύουν στην Χαριλάου Τρικούπη. Ποια τύχη θα είχαν αν στο ΠΑΣΟΚ υπήρχε ακόμα η Διαμαντοπουλου, ο Ρέππας, ο Παπανδρέου,ο Γερουλάνος, ο Παπαδόπουλος. Γιατί άραγε προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να απαξιώσουν τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη διαρρέοντας ανοησίες εναντίον του. Γιατί δεν πρόκειται να τον φτάσουν ούτε σε εφτά ζωές. Γιατί ξέρουν ότι δίπλα σε όλους αυτά τα στελέχη είναι απλές ξεσκονίστρες όπως τόσα χρόνια. Το μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ δεν βολεύει μόνο τον Βενιζέλο βολεύει και την κλίκα που έχει στηθεί γύρω του. Ακόμα και αν τους συμπεριφέρεται (όπως λέγεται) σαν παραδουλεύτρες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. εφόσον ο Τσίπρας είπε πως θα στείλει τη χώρα σε εκλογές ο Σαμαράς δεν είχε κανένα λόγο να αναλάβει αυτός την ευθύνη των μέτρων. Όλοι το ίδιο θα κάναμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή