Γιακουμάτος: Το άστρο της Βηθλεέμ θα μας οδηγήσει σε μια λύση με την Τρόικα

2.12.14


Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μίλησε σήμερα στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τους Νεκτάριο Νώτη και Γιάννη Παπαγεωργίου και για ακόμα μια φορά ήταν...απολαυστικός.

Παραθέτω μερικά αποσπάσματα:

Διότι εδώ έχουμε τον μάντη Κάλχα. Ο ελληνικός λαός, εδώ και πέντε χρόνια, έχει κάνει μεγάλη θυσία και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί... Τώρα που φτάνουμε στο τέλος, για να μπορέσει πραγματικά ν' αρχίσει να φέγγει λίγο φως, έχουν αρχίσει να αντιδρούν υστερικά ντόπιοι και ξένοι παράγοντες».

-Ο μάντης Κάλχας είναι η Τρόικα;

Και η τρόικα και οι ντόπιοι αναμεταδότες. Ο καλύτερος σύμμαχος της τρόικα είναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Με το παραμικρό φωνάζει και τάζει τα πάντα. Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι ανεύθυνη και αυτή η ανευθυνότητα βοηθάει πολύ την τρόικα... Η κύρια σύνταξη δεν μειώνεται ούτε ένα ευρώ. Δεν θα γίνουν μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς. Όλα τα υπόλοιπα είναι επικοινωνιακά κατασκευάσματα, διότι βάζουμε το σκιάχτρο να φοβίσει τα σπουργίτια, τους φουκαράδες τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους....

-Πότε βλέπετε να κλείνει η αποστολή;

Με τη γαλοπούλα. Πιστεύω ότι το άστρο της Βηθλεέμ θα οδηγήσει και αυτούς και εμάς και όλους σε μία λύση.

4 σχόλια:

 1. ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΥΡΙΕ
  ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ: ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ,ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΔΩΝΙΣ,ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στους δήμους και τις περιφέρειες που τόπεζαν αντίσταση και λεβεντια !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εσένα δεν σου άρεσε ο Παπανδρέου ε;Είναι το ίδιο με τον Βενιζέλο ε;Καλά να τα πάθεις λοιπόν που σε παίρνουν 5 και 105 τηλέφωνα την ημέρα οι τράπεζες.Όποιος λέει τι Πλαστήρας τι Παπάγος αυτά παθαίνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σωστά. Και συνεχίζουμε.

  Χθες ανακοινώθηκε 17 εκ. ευρώ πρόστιμο για παράτυπες αγροτικές επιδοτήσεις που είχαν να κάνουν με δηλώσεις εκτάσεων εκτός πραγματικότητας. Αυτά τα λεφτά θα παρακρατηθούν από μελλοντικές επιδοτήσεις.

  Με άλλα λόγια, κάποιοι πήραν παραπάνω επιδοτήσεις παρατύπως και κάποιοι άλλοι θα τις χάσουν, που θα μπορούσαν να τις πάρουν νομίμως. Σε καλή μεριά.

  http://europa.eu/rapid/press-release_MEX-14-2284_en.htm

  υγ. "It is the first time that the Commission has used this new budget management
  option, but it is very important that our budget rules are respected" δήλωσε ο Επίτροπος Γεωργίας. Η Ελλάδα στην πρωτοπορία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή