Η υπέρμετρη γελοιότητα δεν αποτελεί λόγο διαγραφής βουλευτή;

11.12.14


Μιας και δεν είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο των σατιρικών εκπομπών της χώρας, παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες την «απεργία πείνας» του σπουδαίου βουλευτή Γιάννη Μιχελογιαννάκη.

Δεν μπορώ να πω, έχω γελάσει αρκετά, αν και το θέμα προσφέρεται κυρίως για δάκρυα. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι οι δημοσιογράφοι σπεύδουν να προσφέρουν δημοσιότητα σε μια τόσο εμφανώς γελοία ενέργεια.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχω διαβάσει πουθενά κάποιο αίτημα διαγραφής του συγκεκριμένου κυρίου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο όταν παραβιάζουν την κομματική γραμμή διαγράφονται βουλευτές σε αυτή τη χώρα; Η γελοιότητα δεν αποτελεί έναν καλό λόγο απομάκρυνσης κάποιου από ένα κόμμα;

Δεν νιώθουν την ανάγκη στην Κουμουνδούρου να μας απαλλάξουν από αυτόν τον τύπο;

5 σχόλια:

 1. Εξαρτάται και από το αν το κόμμα είναι σοβαρότερο από τον ίδιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ευχή και κατάρα11 Δεκεμβρίου 2014 - 2:51 μ.μ.

  "ΑΝΔΡΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΑΝΔΡΕΥΕΤΑΙ" Το επιτάφιο μνημείο ή μάλλον η επιγραφή που ανάρτησε ο μνημειώδης πια Μιχελογιαννάκης για τον Γιώργο Παπανδρεου τον έχει σημαδέψει σαν τη μέγιστη επιθεωρησιακή περσόνα ολόκληρης της μεταπολιτευτικής περιόδου. Ο Τσίπρας, που τον πήρε μετά από μια σύντομη στάση του επεισοδιακού κωμικού στη ΔΗΜΑΡ, επαίρεται να τον αποκαλεί ΣΥΝΤΡΟΦΟ! Με τα επιτεύγματα του μεγάλου αυτού τέκνου της Κρήτης ο Καραγκιόζης νιώθει αφόρητα και ανιαρά βαρετός και σοβαρός και αποσύρεται στη καλύβα του με τη Δέσποινα της καρδιάς του Αγλαΐα σε μαρασμό και τα κολλητήρια σε σκηνική απόγνωση. Τέλος εποχής. Μια νέα εποχή ανατέλλει. Η Γαϊτάνη και ο Μιχελογιαννάκης θα σηκώσουν έναν καινούργιο ήλιο πάνω απ'την Ελλάδα. Το νέο-αυτό που τόσο λαχταρά η βασίλισσα των νεκρών κροκοδείλων Γιάννα-είναι πια σχεδόν γεγονός. Rejoice! που θάλεγε κι ο κονφερανσιέ της προηγούμενης περιόδου Γιώργος Παπανδρέου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τζελεπης Κωστας11 Δεκεμβρίου 2014 - 7:02 μ.μ.

  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΥΑΥΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ Η ΛΕΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φίλε, πρέπει να έχεις φοβερό κόλλημα με το Γιώργο Παπανδρέου. Η περίπτωσή σου χρήζει ιατρικής βοήθειας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή