Με πρώην ψεκασμένους και πρώην Χρυσαυγίτες στους 168 οι βουλευτές υπέρ του Σταύρου Δήμα

23.12.14


Σημαντική αύξηση παρουσίασαν σήμερα οι θετικές ψήφοι υπέρ της εκλογής του Σταύρου Δήμα καθώς φαίνεται ότι κάποιοι βουλευτές βρήκαν την ευκαιρία να «αναβαπτιστούν» μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Κάπως έτσι, οι ψεκασμένοι του χθες προσπαθούν να γίνουν οι «υπεύθυνοι» του σήμερα με τους κ.κ Κουράκο, Μελά, Γιοβανόπουλου και Ιατρίδη να ψηφίζουν υπέρ του υποψηφίου της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Υπέρ ψήφισαν επίσης οι Μπούκουρας και Αλεξόπουλος, που προσπαθούν εδώ και καιρό να διαχωρίσουν τη θέση τους από την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, αν και προσωπικά αναρωτιέμαι ποιοι τους πιστεύουν.

Η σημερινή ψηφοφορία αποτελεί ακόμα μια απόδειξη του ότι χάρη στην ψήφο του ελληνικού λαού απολαμβάνουμε σήμερα ίσως την ιστορικά χειρότερη σύνθεση της ελληνικής Βουλής. Κατά τα λοιπά, λείπουν ακόμα 12 για τη 3η ψηφοφορία. Εκτιμώ ότι δεν θα βρεθούν.

4 σχόλια:

 1. Νυν ψεκασμένους και νυν Χρυσαυγίτες στους 131 στο αντι-Προεδρικό μπλοκ-που παρεμπιπτόντως δεν είχε καν τον πολιτικό ανδρισμό να έχει έναν υποψήφιο! Ποτέ ένα "Παρών" δεν ήταν πιο απουσία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΥΧΟΥΟΥΟΥΛΑ ... πες αλεύρι ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κοτζαγκιαουρίδης25 Δεκεμβρίου 2014 - 4:12 μ.μ.

  Πάντως, η δήλωσή του ότι "δε θέλει να εκλεγεί Πρόεδρος με τις ψήφους της ΧΑ", αποτελεί κορυφαίο αντιδημοκρατικό ατόπημα.
  Είσαι Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αν είναι να μη σέβεσαι ένα δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα, ακόμα κι αν διαφωνείς (αυτό κάνουμε και οι περισσότεροι από μας άλλωστε), τότε άστο καλύτερα.
  Από τη στιγμή που αυτοί οι βουλευτές έχουν δικαίωμα να σε ψηφίσουν, γιατί μπήκαν στη Βουλή μέσω εκλογών, είναι ξεφτιλισμός να μη σου αρέσει η ψήφος τους, κι από την άλλη να θέλεις να εκπροσωπείς τη Δημοκρατία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γουστα ειναι ειναι αυτα...οπωs ειπε και ο κωλωτουμπαs αυτοs με τιs 3 offshore ο προδοτηs το λαμογιο ο μασωνοs αλλα στελεχη μαs προτιμουν Σπηλιωτοπουλο αλλα στελεχη προτιμουν Κακλαμανη o κωνστανταραs με τον σπηλιωτοπουλο η τσαμπιερη κακλαμανη με τον σωτηρη ετσι;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή