Καμίνης για το όργιο αφισοκόλλησης: Κάποια κόμματα έχουν μείνει στο 18ο αιώνα

12.1.15


Σε μια σκληρή όσο και δίκαιη δήλωση κατά των κομμάτων που συνεχίζουν να γεμίζουν με αφίσες την Αθήνα προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Καμίνης.

Συγκεκριμένα, σημείωσε στο Facebook:

Κάποια κόμματα ζουν στον 18ο αιώνα. Θα ξηλώνουμε αφίσες από παντού! Το δήλωσα, έστειλα επιστολή στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, το επανέλαβα σήμερα στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ και – κυρίως – θα εφαρμόσω το νόμο.

Δεν μπορεί την εποχή του Internet να ανεχτούμε, λόγω προεκλογικής περιόδου, ενέργειες που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στην πόλη. Οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται και δεν τις κοιτούν. Απλώς βρωμίζουν την Αθήνα. Επιπλέον βρίσκουν ευκαιρία ορισμένοι μικροεπιχειρηματίες και επωφελούνται.

5 σχόλια:

 1. Like. Ελπίζω να τις κατεβάζει όλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ρε παιδί μου αυτός ο άνθρωπος... δίκιο έχει δεν λέω. Αλλά η ένταση που μιλάει για τις αφίσες είναι 10 φορές πιο ισχυρή από το να μιλάει π.χ. για τους αστέγους! Δηλαδή τέτοια οργή για το ποια κόμματα δημιουργούν αστέγους, δεν έχει βγάλει ποτέ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό που γίνετε με το κλάδεμα των δέντρων σε ποιόν αιώνα είναι; Εικόνα: Περιοχή Μακρυγιάννη ώρα 9 πμ καμιά δεκαριά νοματαίοι σαν ουραγκοτάγκοι με πριόνια στα χέρια σκαρφαλωμένοι πάνω στις μουριές κόβουν τα κλαδιά, πέντε -έξι άτομα μαζεύουν τα κομμένα ,τρεις- τέσσερις μαζεύουν τα φύλλα,κανά δυο προϊστάμενοι.Ώρα 11.10 καθαρισμένα έξι δεντράκια και διάλειμμα.

  Απορία:Πόσο στοίχισε η κουρά των Μουριών;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τι έγινε διαχειριστή με τα κλαδευτήρια ανά χείρας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χα χα χα χα χα καλά το πας......

  ΑπάντησηΔιαγραφή