Ο Φαήλος Κρανιδιώτης χαιρετίζει την επιλογή Κοτζιά στο Υπ.Εξωτερικών

28.1.15


Κόντρα στα αναδυόμενα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησαν την υπεράσπιση της εκτρωματικής συγκυβέρνησης του κόμματος τους με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η Παραπολιτική, μεταξύ άλλων, ανέδειξε χθες τις στενές σχέσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη με το Νίκο Κοτζιά.

Θυμηθείτε τι γράψαμε.

Πέρασαν μονάχα λίγες ώρες και ο Φάηλος Κρανιδιώτης έγραψε ενθουσιασμένος στο Facebook:

Για να είμαστε δίκαιοι, ο Νίκος Κοτζιάς ο νέος ΥΠ.ΕΞ, είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της νέας κυβέρνησης, με σταθερές πατριωτικές θέσεις, με ξεκάθαρη θέση κατά λογικών τύπου Ανάν στην Κύπρο.Αληθινός διανοούμενος κι όχι από τους "ιντελιγκέντσηδες". Είχα γράψει παλιότερα πως σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση του Σαμαρά θα έπρεπε να ήταν ΥΠ.ΕΞ και δεν θα αλλάξω τώρα γνώμη λόγω "κομματικού πατριωτισμού". Αγαπητέ Νίκο, ευχές για δύναμη και αποτελεσματικότητα στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων.(...)

Πρώτη φορά Αριστερά.

4 σχόλια:

 1. Υπερβολές.. ο Κουράκης είναι αιώνιος νέος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. σεμνά και ταπεινά28 Ιανουαρίου 2015 - 3:26 μ.μ.

  Καθώς περνούν οι μέρες αρχίζει να περιβάλλει τον κόσμο μια ψυχρολουσία, ένα μικρό σοκ, ειδικά τους κεντροαριστερούς και μια μερίδα δεξιών που τους ψήφισαν. Τους το λέγαμε και δεν το πίστευαν. Ακόμα δεν είδαμε τίποτα, η αρχή γίνεται με την κατάρρευση του χρηματιστηρίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ηρεμα,,,,,τόσα χρόνια περίμεναν..η εξουσία ειναι το καλλίτερο αφροδισιακό!!!
  Ταμάμ για τη ηλικία τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευάγγελος Κορκολής28 Ιανουαρίου 2015 - 8:27 μ.μ.

  Αν είχε περισσότερους νέους τότε θα τους κατηγορούσατε ότι δεν έχουν την πείρα και το ειδικο βάρος (αλα ΒΒ και Πάγκαλος) να χειριστούν τις τύχες του τόπου σε τόσο δραματικές στιγμές...


  Παραπολιτικέ, μου θυμίζεις έντονα εποχές 2008, που δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει (ή και να μη κάνει) κάτι το ΚΚΕ χωρίς να το σχολιάσεις αρνητικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή