Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας έχει χάσει την ψυχραιμία του στο Twitter (και βλέπει φαντάσματα)

28.1.15


Τα παραπάνω tweet που βλέπετε δεν ανήκουν σε κάποιο περιθωριακό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ή των Ανεξάρτητων Ελλήνων που έχει θυμώσει από την κριτική που ασκείται στη νέα κυβέρνηση.

Τα παραπάνω τα γράφει δημόσια ο εν ενεργεία υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας χαρακτηρίζει δημόσια «ραγιάδες» όσους του ασκούν κριτική και παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα «υπηρεσιών» και λέει διάφορα ελαφρώς ψεκασμένα για...ύαινες και αφεντικά.

Γράφουν κι αλλού στον πλανήτη οι υπουργοί στα social media φράσεις όπως «παιδιά δεν μασάω»;

11 σχόλια:

 1. Να'σαι Υπουργός Εξωτερικών Ευρωπαϊκού κράτους και να τσακώνεσαι στο twitter με τον Άδωνη; Το τερμάτησε νωρίς..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ναι ,ύαινες δεν υπάρχουν στην πολιτική ή στην παραπολιτική. ούτε και ραγιάδες . και νομίζω ότι δεν αποκαλεί ραγιάδες όσους ασκούν κριτική αλλά το είδος της κριτικής που δεν έχει ουσία αλλά μάλλον σκοπιμότητα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ειμαστε ακομα στην αρχη του εργου.
  Ψεκασμενη αριστερα με 200 χ.α.ω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!

  https://salondebricolage.wordpress.com/2015/01/29/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CE%BC%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο Σουσλωφ ( κατα κοσμον Κοτζιας ) ξερει αριστα την ξυλινη γλωσσα. Εξαλλου τα γραπτα του ηταν ευαγγελιο καθε σοβαρου ΚΝΙΤΗ την δεκαετια του εβδομηντα (μετα την χουντα εννοειται)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. σεμνά και ταπεινά29 Ιανουαρίου 2015 - 11:34 π.μ.

  Μπορείτε να μου πείτε πως ταίριαξε αυτός με τον ΓΑΠ?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το avatar που συνεχίζει να έχει ακόμη και σήμερα που είναι υπουργός Εξωτερικών το προσέξατε;
  «Ελλάδα: Αποικία χρέους - Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία και Γερμανική Πρωτοκαθεδρία»

  Ο άνθρωπος αυτός θα πάει σήμερα να συναντήσει τους υπόλοιπους υπουργούς Εξωτερικών της ΕΕ. Τι διπλωματική γλώσσα μπορεί να μιλήσει και πώς θα διαπραγματευτεί; Λέγοντάς τους ότι είμαστε αποικία χρέους των Γερμανών;
  Και εντέλει τι θα κάνει όταν δεν θα πετύχει αυτά που έχει στο (γεμάτο εμμονές και ιδεοληψίες) μυαλό του; Θα τους ρίξει block στο twitter, όπως έχει κάνει σε μένα εδώ και καιρό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Το γεγονός ότι κάποιος είναι σύμβουλος δε σημαίνει ότι υοθετείς τις απόψεις του. Έλεγε αυτά που έλεγε, ο ΓΑΠ τον άκουγε, και μετά έπαιρνε τις αποφάσεις του. Μερικοί νομίζετε ότι οι σύμβουλοι χαράζουν πολιτική. Δεν είναι έτσι. Το παραμύθι τους λένε, και οι πολιτικοί έχουν, συνήθως, πάνω από μια άποψη στους συμβούλους τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το να κάνεις κριτική δηλαδή για οποιοδήποτε λόγο και σε οποιονδήποτε τόνο σε έναν υπουργό είναι ραγιαδισμός; Το να αμφισβητείς το ότι ο κάθε καραγκιόζης έχει δικαίωμα να αλλάζει το δόγμα εξωτερικής πολιτικής της χώρας, που ευθυγράμιζε τα συμφέροντα της Ελλάδας με τη Δύση, είναι ραγιαδισμός; Τι λες ρε παιδί μου, πολύ δημοκρατικό μου φαίνεται... Να μας πείτε ποιες είναι οι πατριωτικές απόψεις, να διαλέξουμε μια να σας λέμε το ποίημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο Άδωνης ήταν υπουργός Υγείας του Ευρωπαϊκού κράτους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. όχι, οι ραγιάδες είναι οι βολεμένοι εις βάρος των άλλων ,ετσι ? δεν πάς να τα πεις σε οποιο τόνο θέλεις ,δεν γνωρίζω το αντικείμενο της συζήτησης του υπουργού και του συνομιλητή του αλλά στο ξαναλέω ότι μίλησα για σκοπιμότητα ,αν το θέτεις έτσι πάντως ,εσύ πως μπορείς να κρίνεις ντε φάκτο ότι το συμφέρον της χώρας είναι η ευθυγράμιση μας με την δύση ,και όχι η τομή ας πουμε? που μπορεί να σηματοδοτεί μια αρχή η ένα τέλος , και τι πιο δημοκρατικό από το να αναθεωρείς και να αλλάζεις ,τελειως δημοκρατικά ο Γεωργιος τζεφρυ παπανδρεου σταμάτησε τον αγωγο μπουργκας Αλεξανδρούπολη , συμφεροντα δεν είχε η χώρα εκέι ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή