Ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνηση έστειλε στο Eurogroup κάτι πιο σοβαρό από το non-paper που κυκλοφορεί

23.2.15


Τις κοστολογημένες προτάσεις και αντιπροτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης ανέμενε σήμερα το Eurogroup με την Αθήνα να ανακοινώνει ότι τελικά θα τις στείλει αύριο το πρωί.

Θέλω να πιστεύω ότι το non-paper που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για εσωτερική κατανάλωση κι ότι δεν έστειλε αυτή εδώ την παιδαριώδη έκθεση ιδεών στους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης που περιμένουν να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία με την Ελλάδα.

Ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνηση για ακόμα μια φορά κοροϊδεύει τους εντός Ελλάδας ενώ καθησυχάζει τους εκτός Ελλάδας. Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχουμε μπλέξει με τόσο κουτοπόνηρους Βαλκάνιους πολιτικούς.

Αρκετά έχουμε ξεφτιλιστεί με τα υπεροπτικά καμώματα του απίθανου Βαρουφάκη. Την ξεκίνησαν που την ξεκίνησαν την κωλοτούμπα, ας την ολοκληρώσουν σωστά.

5 σχόλια:

 1. Δεν ερχεται πάλι ο ΓΑΠ πιτσιρίκο. Μην τρελένεσαι άλλο, στρώσου να πάρεις το πτυχίο σου γιατί δεν σε βλέπω καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τουλάχιστον θα λύσω τη βασική μου απορία: Μην είναι απλώς γελοία υποκείμενα που καταλάθος πήραμε στα σοβαρά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι πολύ απλό: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΨΕΜΜΑΤΑ και το ρίχνουν στις επικοινωνιακές ταρζανιές, νομίζοντας ότι θα εισπραχτεί με τον ίδιο τρόπο η αθέτηση της υπόσχεσης με την υπόσχεση από τους ψηφοφόρους τους. Το θέμα είναι όλο αυτό να μην έχει αντίκρυσμα στο εξωτερικό και κατά τα άλλα μέσα ας κάνουν ό,τι θέλουν με τους απογοητευμένους οπαδούς τους. Η χώρα να μην εκτεθεί και να μη κινδυνέψει ξανά. Γιατί ο λαός της απαρτίζεται και από ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από πολύ περισσότερους που δεν τον ψήφισαν. Και όλοι αυτοί το λιγότερο που ζητάνε είναι ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ακόμα για πρόγραμμα Θεσσαλονίκης μιλάνε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δυστυχως οταν μια κοινωνια παραδιδεται στο λαικισμο, η πολιτικη ειναι μονο επικοινωνιακα παιχνιδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή