Επιστολή Βαρουφάκη στο Eurogroup όπως e-mail Χαρδούβελη

24.2.15


Σε πλήρη και σχετικά αναλυτική αποδοχή του Μνημονίου προχωρά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων μέσω της επιστολής του...σκληρού διαπραγματευτή Γιάνη Βαρουφάκη στο Eurogroup.

Μπορείτε να διαβάσετε τη λίστα εδώ. Νομίζω ότι δεν μας έλεγε κάποιος ότι πρόκειται για έγγραφο αριστερής κυβέρνησης, θα νομίζαμε ότι πρόκειται για ακόμα μια επιστολή των προηγούμενων κυβερνήσεων προς την Τρόικα.

Στην επιστολή δεν περιλαμβάνεται τίποτα που να θυμίζει το περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, δεν υπάρχει καμία ρητή αναφορά σε κατάργηση φόρων όπως ο ΕΝΦΙΑ ενώ αφήνεται ορθάνοιχτο το παράθυρο συνέχισης του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων.

4 σχόλια:

 1. Τα ύστερα του κόσμου! : "e.g. the issuance of a Citizen Smart Card that can be used as an ID card, in the Health System, as well as for gaining access to the food stamp program etc.)."

  Στον Καμμένο το είπανε; Η Ελεύθερη Ώρα τι λέει επ´ αυτού; Έχει πει τίποτα σχετικό ο Γέροντας Παΐσιος;

  Σοβαρά πάντως, τις μισές μεταρρυθμίσεις από αυτές που υπόσχονται να κάνουν και στις επόμενες εκλογές τους ψηφίζω με τα δυό μου χέρια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και δυο γραμές πιο πάνω, όρκοι πίστης στην ΕΛΣΤΑΤ και στη EUROSTAT. Πάλι για τον Καμμένο, τουλάχιστον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όποτε πιάνω τον εαυτό μου να επικρίνει διάφορες από τις δηλώσεις και αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ , μπαίνω σε ιστοσελίδες παρόμοιας ιδεολογίας με τη δική σου για να θυμηθώ ότι κάτι καλό πρέπει να κάνει αυτή η κυβέρνηση για να σας χαλάει τόσο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γιατί δεν έκανες δεκτό το χθεσινό σχόλιο μου σε αυτό το post; Δεν περιείχε οτιδήποτε το υβριστικό ή προσβλητικό, καθαρά πολιτικό ήταν. Αναμένω εξήγηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή