Πόσο κόστισε στη χώρα η... σύντομη επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ;

25.2.15


Ένα καίριο ζήτημα θέτει σήμερα μέσω του Facebook ο Στέφανος Μάνος, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την «αριστερή» νομιμοποίηση του e-mail Χαρδούβελη.

Ο κ. Μάνος σημειώνει:
Οι αγορές αποτίμησαν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ως προάγγελμα διάλυσης. Επικράτησε αβεβαιότητα. Το email Βαρουφάκη ακύρωσε το πρόγραμμα.
Η αβεβαιότητα είχε τεράστιο κόστος. Καταθέσεις έφυγαν, τα έσοδα πλήγηκαν, απολύσεις έγιναν, επενδύσεις ματαιώθηκαν, αξίες χάθηκαν. Κάποιος πρέπει να ΜΕΤΡΗΣΕΙ τη ζημιά. Το ΚΕΠΕ, το ΙΟΒΕ; 
Για να συνειδητοποιήσουμε τη ζημιά που προκαλούν εξωπραγματικές υποσχέσεις.
Μοναδική δυνατότητα εξιλέωσης του κ. Τσίπρα για τη ζημιά που προκάλεσε η καταιγιστική προώθηση των μεταρρυθμίσεων του email Βαρουφάκη.
Μιας και είναι μάλλον απίθανο να μετρηθεί το εύρος της ζημιάς που προκάλεσε στη χώρα η πενταετής παρέλαση του αντιμνημονιακού τσίρκου, ας μετρηθεί τουλάχιστον το κόστος του χάους των τελευταίων εβδομάδων.

3 σχόλια:

 1. Νομιμοποίηση πορνείας!!
  Νομμιμοποίηση μαριχουάνας!!!
  Νομιμοποίηση γάμων ομοφιλοφύλλων!!!!
  Νομιμοποίηση ΠΑΙΔΟΦΥΛΙΑΣ ( με πολιτικό φορέα ,παρακαλώ)!!!!!!!!!!!!!!!!!
  αυτά δεν εχουν ντροπή;..πολύ ειρωνία το οψιμο ενδιαφέρον!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν ισχύει το περί νομιμοποίησης παιδοφιλίας. Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα και μακάρι να γίνουν και στην Ελλάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σοκαριστική είναι η σημερινή απόφαση του ολλανδικού δικαστηρίου κατά την οποία νομιμοποιείται η ολλανδική οργάνωση παιδεραστών Martijn.
  08/04/2013!!!!PNVD

  Η δράση της οργάνωσης δεν μπορεί να οδηγήσει στη "διάλυση" της κοινωνίας μολονότι προωθεί ως "κάτι το συνηθισμένο" τη σεξουαλική επαφή με παιδιά, "μιλά θετικά για αυτές τις επαφές, ακόμη και τις εξυμνεί", σημειώνει το δικαστήριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή