Έρχεται κάτι πιο γελοίο από την αντιμνημονιακή Ν.Δ 2009-2011: Μια νέα αντιμνημονιακή Νέα Δημοκρατία!

31.3.15


Κι εκεί που λέγαμε ότι η αντιμνημονιακή Νέα Δημοκρατία από το 2009 μέχρι το 2011 ήταν ίσως το πιο γελοίο πολιτικό εγχείρημα της Μεταπολίτευσης, φαίνεται ότι ενδέχεται να ζήσουμε κάτι ακόμα χειρότερο το οποίο θα είναι μια δεύτερη αντιμνημονιακή Νέα Δημοκρατία.

Παρατηρώ ότι η κριτική της Νέας Δημοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μη αποτελεσματικότητα της προσπάθειας σκισίματος του Μνημονίου κι όχι τη μη προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ακούω επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία δεν προτίθεται να ψηφίσει «υφεσιακά μέτρα» καθώς αν δεν είχε διακόψει ο ΣΥΡΙΖΑ με την προεδρική εκλογή το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης, τέτοια μέτρα δεν θα χρειάζονταν.

Aν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τη λυτρωτική κωλοτούμπα και η Νέα Δημοκρατία δεν ψηφίσει τα νέα μέτρα, ο ιστορικός του μέλλοντος θα τα παρατήσει όλα και θα αναλάβει η Ανίτα Πάνια τη μελέτη της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας.

7 σχόλια:

 1. Τους υπερτιμας, αγαπητε Παραπολιτικε. Η μεχρι τωρα πολιτεία τους δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες.

  ΥΓ: Υπενθυμίζω οτι ο "νεος" Τσιπρας εχει ως μέντορα και μυστικοσύμβουλο τον Φλαμπουραρη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κρίμα που όλα τα άρθρα βρίθουν εμπάθεια για τον Σαμαρά, μόνο και μόνο γιατί έριξε τον ΓΑΠ από τον πρωθυπουργικό θώκο. Όπως και ναχει ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν σας φτύνουν, ψιχαλίζει....31 Μαρτίου 2015 - 6:48 μ.μ.

  Δεν υπάρχει καμια διαφορα διαμετρήματος. Υπαρχει ένα χρεος 350 δισ ευρω που θα καταβροχθίζει αμασητο τον οποιαδήποτε ιδιαίτερα μάλιστα τους ανεπάγγελτους απλα τους εισπνέει και τους αποβαλλει από το γνωστή οδό. Καλω λοιπον τη γενιά που ακούσια ή εκούσια το δημιούργησε να αναλάβει σημερα το μεγαλύτερο μερος του διαφορετικά θα εχει παρα πολύ ασχημα γεράματα και τελικα ένα πολύ θλιβερο τέλος. Δεν είναι απειλη είναι η πραγματικότητα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παραπολιτικέ, μην ανησυχείς. Έρχεται ο Γιωργάκης ο σωτήρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σε τι ακριβώς είναι καλύτεροι αυτοί που αναφέρεις από τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά; Ξεχνάς μάλλον ότι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δεν στηρίχθηκε σε τίποτα άλλο παρά στην κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση του ελληνικού λαού ότι ένας άλλος δρόμος, χωρίς μνημόνια, ήταν εφικτός για την χρεοκοπημένη Ελλάδα. Και εν τέλει, αν ο αντιμνημονιακός Σαμαράς υπήρξε γελοίος ως θέαμα, γιατί αυτοί όλοι να είναι λιγότερο γελοίοι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εγώ παραπολιτικέ δεν μπορώ να διανοηθώ ο ένας σαραντάχρονοςνα μην έχει ίχνος φιλοδοξίας να κάνει την Ελλάδα καλύτερη.Μου θυμίζει τον χειρότερο πρωθυπουργό τον Καραμανλή τον νεώτερο ή μικρό.
  Απλώς δεινοί κομματάρχες και οι δυό τους•το συμφέρον του κόμματος πάνω απ'όλα.
  Γιατί το λέω;ακούσατε κάποια πρόταση από τον Τσίπρα για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας,την αύξηση των θέσεων εργασίας την καλυτέρευση της ζωής του λαού.Ακούσατε κάτι για την βελτίωση της δημοκρατίας ;Μόνο διχαστικά συνθήματα,να πληρώσουν οι πλούσιοι κτλ.
  Γιατί συνεχίζει και το λέει και δεν το κάνει;
  Εγώ βλέπω μόνο προθέσεις καταστροφής σε ότι έκαναν οι προηγούμενοι.
  Δεν μπορεί να συμβαδίσει με την εποχή του 21ου αιώνα.Το σύνθημα του Σύριζα και Ανέλ. είναι επιστροφή σε κάποιο μυθικό παρελθόν το οποίο κατά τη γνώμη μου ποτέ δεν υπήρξε.
  Επιθυμεί να κληρονομήσει τις χειρότερες πρακτικές του Πασοκ και εν γένει της Μεταπολίτευσης.
  Ο Τσίπρας βασίζεται σε ένα κόμμα που οι περισσότεροι κάνουν την πλάκα τους•χωρίς μόρφωση και χωρίς επαγγελματική εμπειρία.
  Το πιο σπουδαίο που κάνανε στη ζωή τους ήταν η απασχόληση με το κόμμα και τον συνδικαλισμό.
  Έχουν ανάγει την λέξη ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ στο αντίστοιχο του ΑΓΙΟΣ της Εκκλησίας.
  Υγιείς δυνάμεις στην Πατρίδα δεν υπάρχουν ,φύγανε ,περιθωριοποιήθηκαν για να βοηθήσουν την Κοινωνία να προσφέρει στο λαό και στους πολίτες αυτά που πρέπει.
  Αυτά τα φαινόμενα η Ιστορία τα ονομάζει ΠΑΡΑΚΜΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή