Ο σούπερ φοβερός μαρξιστής Αριστείδης Μπαλτάς συμφώνησε για νέες προσλήψεις κληρικων;

17.3.15


Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για τις στενές σχέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή της Κυριακής με την υπογραφή του Αποστόλη Λακασα.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος σημειώνει:
Με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά συζητήθηκε η ανάγκη να υπάρχει εκκλησιαστική πολιτική στο πλαίσιο της ευρύτερης εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας ήταν κατηγορηματικός ότι δεν εξετάζεται η διακοπή μισθοδοσίας από τον κρατικό προϋπολογισμό των περίπου 10.000 κληρικών. Μάλιστα, ο αριθμός τους θα αυξηθεί, αφού με τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά συμφωνήθηκε να γίνουν νέες προσλήψεις ιερωμένων, καθώς υπάρχουν πολλά κενά, ιδίως σε ενορίες σε ακριτικές και νησιωτικές περιοχές. Ο κ. Αριστείδης Μπαλτάς έκανε λόγο για ένα «σοφό αρχιεπίσκοπο».

Προσέξτε! Ο ατρόμητος ιδεολόγος μαρξιστής που τα έβαλε με τα πρότυπα σχολεία, που θέλει να φέρει πίσω τους αιώνιους φοιτητές και που γενικά οραματίζεται την επιστροφή της Παιδείας στο 1960, φέρεται να συμφώνησε πολύ εύκολα στην πρόσληψη νέων κληρικών!

Δεν αντέχεται τόση Αριστερά!

5 σχόλια:

 1. σεμνά και ταπεινά17 Μαρτίου 2015 - 3:02 μ.μ.

  Αλλάζει η ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ και προσπαθούν να πιάσουν πόστα στο κόμμα του 2,5% που αυτοί οδήγησαν στην απαξίωση. Μη που κανείς ότι η παρουσία των λαοπρόβλητων Μπίστη, Καψή, Τούντα, Βερνίκου κλπ δεν αηδίασε περισσότερο τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ να την κάνει για αλλού???? Ο Μπίστης μιλάει για απόσυρση της παλιάς φρουράς (εννοεί τους 55άρηδες) αλλά ο ιδιος μαζί με τον 70χρονο Κρεμαστινό είναι πρώτες μούρες δίπλα στον Χοντρό. Ακόμα δεν τους έχουν πετάξει έξω με τις κλωτσιές. Χέζονται πάνω τους κάθε φορά που αγριεύει ο Μπένυ. Ε Φώφη?????? Ε, Μιχάλη?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το πράγμα που βιώνουμε ως αντιπολίτευση τα τελευταία 5 χρόνια και ως κυβέρνηση για ένα σκάρτο δίμηνο δεν είναι αριστερά. Είναι αριστερίλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολιτικός οπορτουνισμός σαν κι αυτος που συνανταμε σε αμερικανικες τηλεοπτικες σειρες. House of SYRIZA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η πολιτική παρουσία του Μπίστη και κάποιων άλλων είναι ακριβώς αυτό που κάνει τον κόσμο να στρίβει αλλού όταν ακούει κεντροαριστερά και σοσιαλδημοκρατία. Δεν μπορώ να συμφωνήσω πιο πολύ στο σχόλιό σου Παραπολιτική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κάτι έλεγες για την πανηγυρική αθώωση Παπάκ Παραπολιτικέ. Θυμάσαι;

  http://www.skai.gr/news/greece/article/277583/enohi-papakonstadinou-gia-ti-lista-lagard-proteine-i-eisaggeleas/

  ΑπάντησηΔιαγραφή