Άραγε γνωρίζει ο Πάνος ο Σκουρλέτης τι περιγράφει η λέξη «Πρυτανεία»;

17.4.15


Μια εντυπωσιακά γελοία δήλωση έκανε σήμερα ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, επιβεβαιώνοντας ότι οι περισσότεροι υπουργοί αυτής της κυβέρνησης δεν έχουν την παραμικρή επαφή με την κοινωνία.

Αντιγράφω από το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ:
Την ικανοποίησή του για τη λήξη της κατάληψης στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ, μετά 19 ημέρες, εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης. «Η κυβέρνηση λειτούργησε με ψύχραιμο τρόπο στο ΕΚΠΑ, χωρίς τυμπανοκρουσίες» δήλωσε ο υπουργός, κάνοντας λόγο για «καλοθελητές που διογκώνουν για τους δικούς τους λόγους ο καθένας τέτοια ζητήματα. «Το ζήτημα θα πέρναγε σχεδόν απαρατήρητο αν δεν το διόγκωναν οι καλοθελητές» υποστήριξε στον ΑΝΤ1 ο Πάνος Σκουρλέτης.
Κοινώς, ο κ. Σκουρλέτης θεωρεί ότι οι δεκάδες χιλιάδες φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι που αποτελούν την κοινότητα του Πανεπιστημίου Αθηνών δεν θα είχαν πάρει χαμπάρι ότι η Πρυτανεία τους δεν λειτουργεί, αν δεν είχαν κάνει φασαρία τα ΜΜΕ και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης!

Τρομακτικά άσχετοι, επικίνδυνα αλαζόνες.

2 σχόλια:

  1. σεμνα και ταπεινα17 Απριλίου 2015 - 1:13 μ.μ.

    Κυβερνουν τρεις μηνες. Φανταστειτε να κυβερνησουν κανενα χρονο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σκουρλέτης είπε και το άλλο: «Είδαμε μία κατάληψη η οποία αφορούσε 14 ανθρώπους. Αυτή η κίνηση δεν είχε στην παραμικρή της στιγμή τη στοιχειώδη συναίνεση, έστω του χώρου από τον οποίο προέρχονται αυτοί οι οποίοι κινητοποιήθηκαν» ανέφερε. (Πηγή:http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231400608)


    Σαν το θεμιτό της κατάληψης να συνδέεται με το ποσοστό της υποστήριξής της από τον αναρχικό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή