Η Τασία Χριστοδουλοπούλου στην υπηρεσία της Ακροδεξιάς (video)

17.4.15


Συνεχίζουν να διαφημίζουν την άγνοια τους οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων με την Τασία Χριστοδουλοπούλου να σοκάρει για ακόμα μια φορά με την ελαφρότητα με την οποία προσεγγίζει το ζήτημα των μεταναστών και των προσφύγων.

Το παρακάτω σύντομο video αρκεί για να πάρετε μια γεύση του πρωτοφανούς ερασιτεχνισμού των κυβερνώντων της Αριστεράς και της Προόδου:


Επαναλαμβάνω ότι η ελαφρότητα με την οποία προσεγγίζουν τα ζητήματα των μεταναστών και των αντιεξουσιαστών οι υπουργοί του project «Πρώτη Φορά Αριστερά» ικανοποιεί τα πιο άγρια όνειρα των ακροδεξιών και των νεοναζί.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απάνθρωπο από το να προκαλείς χάος στα μεγάλα αστικά κέντρα στο όνομα του «ανθρωπισμού», ένα χάος που με μαθηματική ακρίβεια θα στραφεί κατά των ίδιων των μεταναστών και των προσφύγων. Τότε είναι που τα τσεκούρια του Βορίδη και του Μιχαλολιάκου θα λάμψουν στο σκοτάδι και θα πείσουν τους Έλληνες ότι ήρθε η ώρα για μια σκληρή εκδοχή του «νόμος και τάξη».

Υ.Γ Συγχαρητήρια στον Γιώργο Καμίνη για την ψυχραιμία που επέδειξε απέναντι σε μια τόσο βίαιη επίθεση κατά της νοημοσύνης όλων μας.

2 σχόλια:

  1. Στη πραγματικότητα, ο δήθεν συμβιβασμός είναι μια αυταπάτη. Σε τι ακριβώς συμβιβαζόμαστε, δηλαδή; Στο ότι θα μειώσουμε επικουρικές συντάξεις και ενδεχομένως μισθούς στο δημόσιο; Δηλαδή αν δεν συμβιβαζόμασταν, υπήρχε η πιθανότητα να μπορεί το κράτος να συνεχίζει να πληρώνει τις σημερινές επικουρικές; Για πόσο καιρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά. Πολύς καπνός (αέρας, που λέει και ο μπαρμπα-Αλεκος) για το τίποτα. Αν δεν μειώσουμε με το καλό τις συντάξεις και τις απαιτήσεις μας, θα προσγειωθούμε ανώμαλα στη σκληρή πραγματικότητα που τόσο αποφεύγει συστηματικά να αντικρύσει το παλαβό τουρλουμπουκι των Συριζανελ. Και τοτε το Μνημόνιο θα φαντάζει γλυκο ονειρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή