Ο Θανάσης Παφίλης θυμίζει ότι η Χρυσή Αυγή είναι η συνέχεια των ταγματασφαλιτών και της Χούντας (video)

16.4.15


Ο Θανάσης Παφίλης είναι ένας από τους λίγους βουλευτές του ΚΚΕ που διαχρονικά προσπαθεί να απευθυνθεί από το βήμα της Βουλής στον ελληνικό λαό και όχι απλώς στα μέλη του κόμματος του, γι' αυτό και αξίζει κανείς να τον παρακολουθεί.

Σήμερα, όταν πήρε τον λόγο, θύμισε ποιους υποστήριζαν αυτοί οι...σούπερ φοβεροί πατριώτες τόσο κατά τη διάρκεια της Κατοχής όσο και κατά τη διάρκειας της Χούντας και έχει απόλυτο δίκιο.


Αν το ΚΚΕ δεν εξακολουθούσε να παραμένει ένας φορέας μιας ολοκληρωτικής ιδεολογίας, θα μου ήταν ακόμα πιο εύκολο να αποθεώσω τον κ. Παφίλη.

5 σχόλια:

 1. Το μνημόνιο έγινε πρόγραμμα, η τρόικα, θεσμοί και τώρα η αξίωση ορισμένων αναρχικών και μπαχαλάκηδων βαφτίζεται "κοινωνικό αίτημα". Δεν είναι και τόσο τρομερό, τελικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ποιο μπορεί να είναι το θετικό αποτέλεσμα από μία ενδεχόμενη κόντρα πολιτικά "ημιπαραφρόνων" εναντίων "παραφρόνων";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είπαμε, καλό το χάζεμα στο διαδίκτυο αλλά ακόμα δεν πέσαμε και στα σκληρά για να παρακολουθούμε ακόμα και Παφίλη -έστω και αν είναι και συντοπίτης μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλά όλα αυτά, αλλά δεν μας λες και κάτι για την δίωρη συνάντηση ΓΑΠ - Τσίπρα; Πως σχολιάζεις την στήριξη του πρώην πρωθυπουργού στις προσπάθειες της κυβέρνησης; Γιατί δεν μας λες πως ο Παπανδρέου συμφωνεί σε πολλά σημεία με τις θέσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στην διαπραγμάτευση;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Λυπάμαι, αλλά το υπόλοιπο 32% του "έλα μωρέ δεν τα εννοούν", "πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα" μπορούν να αυτομουτζώνονται όλη μέρα. Οι άνθρωποι ήταν ξεκάθαροι ως προς τις προθέσεις τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή