Η γελοία απειλή της συλλογικής αυτοκτονίας μας

3.5.15


«Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι, σε 15 ημέρες θα έχουμε πιστωτικό γεγονός» προειδοποίησε την Κυριακή μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός.

Ο κ. Μανιός εξέφρασε με πολύ λίγες λέξεις τον παραλογισμό που χαρακτηρίζει τα επιχειρήματα των περισσότερων μελών της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Πιστεύουν πράγματι ότι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι θα...συγκινηθούν επειδή έχουμε ανέβει στην ταράτσα και τους απειλούμε ότι θα πέσουμε.

Ο Κώστας Καλλίτσης περιγράφει σήμερα στην Καθημερινή της Κυριακής τι ακριβώς σημαίνει ένα πιστωτικό γεγονός. Ας το διαβάσει ο κ. Μανιός και όσοι συμφωνούν με αυτές τις ανοησίες τις οποίες παλαιότερα διατύπωνε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας για...Κούγκι.

Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά λέγονται για λαϊκή κατανάλωση και ότι τουλάχιστον οι ένοικοι του Μεγάρου Μαξίμου δεν πάσχουν από αυτοκτονικό ιδεασμό. Όταν ξέρεις ότι σε 15 μέρες έρχεται η καταστροφή, συμβιβάζεσαι, δεν παριστάνεις το νταή.

4 σχόλια:

 1. Αυτοί "διαπραγματεύονται" με την απειλή :
  Προσεξτε, "θα αυτοκτονήσω
  και θα σας πασαλείψω με αίματα" .

  Ποντάρουν δλδ στο γεγονός
  πως μερικοί από τους απέναντι
  συχαίνονται τα πολλά αίματα .
  ΠΑΡΑΝΟΙΑ !
  ΗΡΟΣΤΡΑΤΟΣ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Υπάρχουν και αυτοκτονίες όταν βρίσκεσαι σε πλήρη παράνοια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όσοι τους υποστήριξαν έστω και για λίγο να αρχίσουν σιγά σιγά την αυτοκριτική τους παρακαλώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. από πότε θα αρχίσουμε4 Μαΐου 2015 - 3:40 μ.μ.

  Τα είπαμε αυτά. Μόλις τελειώσουν την αυτοκριτική τους εκείνοι που υποστήριξαν ΓΑΠ και Σαμαρά το 2009 και 2012 αντίστοιχα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή