Ο Άδωνις Γεωργιάδης σέρνει τον χορό των γαλάζιων ζουλού σε ένα κόμμα που δεν έχει καταλάβει τίποτα (video)

10.5.15


Στα χρόνια του Μνημονίου, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία είχαν τη μοναδική ευκαιρία να διορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή και να εξηγήσουν στους πολίτες τι ακριβώς προϋποθέτει η συμμετοχή μας στην Ευρωζώνη.

Κι αν από το ΠΑΣΟΚ δεν έχει απομείνει τίποτα πια, η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να υπάρχει στον πολιτικό χάρτη και μάλιστα ασκεί τα σημαντικά καθήκοντα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Θα περίμενε κανείς ότι τα στελέχη της θα έχουν πάρει το μάθημα τους, θα έχουν αναλογιστεί την πρωταγωνιστική συμμετοχή τους στη διάλυση της χώρας και θα στέκονται με μια κριτική ωριμότητα απέναντι στην απίθανη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Παρ' όλα αυτά, επιμένουν στα ίδια λάθη του παρελθόντος, μοιάζουν να πιστεύουν πιο πολύ από ποτέ ότι το περίφημα γελοίο success story του Αντώνη Σαμαρά ήταν αληθινό και ετοιμάζονται μάλιστα να...καταψηφίσουν τα όποια σκληρά μέτρα χρειαστεί να φέρει στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας.

Όλα τα παραπάνω συνοψίζονται με τον πλέον σαφή τρόπο στο παρακάτω video. Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία δήθεν κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για το ξήλωμα της μεταρρύθμισης των ΑΕΙ, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιμείται τους κάφρους των γηπέδων και αποθεώνει τα στελέχη μιας κομματικής παράταξης που έχει πρωταγωνιστήσει στον ευτελισμό των δημοσίων ΑΕΙ.


Το ότι το 2015 αυτοί που δήθεν κόπτονται για τη μεταρρύθμιση του Δημοσίου Πανεπιστημίου ουρλιάζουν «και α και ου» αγκαλιά με τα νέα προϊόντα του κομματικού σωλήνα, που γέννησε Βουλγαράκηδες και Μεϊμαράκηδες, τότε δεν υπάρχει απολύτως καμία ελπίδα σωτηρίας για τη χώρα.

Επιβεβαιώνεται καθημερινά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία δεν είναι παρά οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.