Ο Τσακαλώτος ομολόγησε ότι στο δίλημμα «η χώρα ή το κόμμα» διάλεξαν να σώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ

3.7.15


Τη λύση στο μυστήριο της αιφνίδιας επιλογής του δημοψηφίσματος φαίνεται ότι έδωσε σήμερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με μια κυνική ομολογία που επιβεβαιώνει τον εθνικά επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Παραθέτω το σχετικό ρεπορτάζ της Ναυτεμπορικής:
«Είχαμε μια επιλογή. Να 'ρθει στη Βουλή και να μην περάσει. Κατά την άποψή μου δεν περνούσε από τον ΣΥΡΙΖΑ και από την κυβέρνηση, όχι επειδή είναι κολλημένοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι ή των ΑΝΕΛ, αλλά επειδή δεν βγαίνει (το πρόγραμμα), άρα θα έπεφτε η κυβέρνηση», είπε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. 
«Αν φέρνατε το πρόγραμμα στη Βουλή θα έπεφτε η κυβέρνηση;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος: «Ε μάλλον. Άμα φέρεις το πρόγραμμα και δεν περνάει τι θα κανε η κυβέρνηση; Θα έλεγε "συνεχίζω";», απάντησε και πρόσθεσε: «Θα έπεφτε και θα είχαμε σε τρεις βδομάδες εκλογές».
«Είχαμε την επιλογή να πάμε σε δημοψήφισμα, ώστε μόνο σε οκτώ μέρες να αποφανθει ο ελληνικός λαός», είπε ο κ. Τσακαλώτος. 
Μιας και ο κ. Τσακαλώτος είναι κυνικά ειλικρινής, το μπαλάκι είναι πλέον στο γήπεδο εκείνων που σκέφτονται να ψηφίσουν ΟΧΙ. Εμπιστεύεστε τους συγκεκριμένους ανθρώπους που έπαιξαν τη χώρα στα ζάρια για να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους;