Ραντεβού με την πραγματικότητα στις στάχτες του Καρέα για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη (video)

17.7.15


Παίρνοντας τη σκυτάλη από δεκάδες προηγούμενους γραφικούς πολιτικάντηδες της Μεταπολίτευσης, ο (αναρμόδιος) υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης έσπευσε μαζί με τις κάμερες στον φλεγόμενο Καρέα για να ανεβάσει το μονόπρακτο «είμαι δίπλα στο λαό».

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τον σκληρό τρόπο με τον οποίο ο κ. Λαφαζάνης συνειδητοποιεί πόσο διαφορετικό είναι να κυβερνάς τη χώρα από το να κάθεσαι στην εξέδρα και να ονειρεύεσαι τον...σοσιαλισμό.


Η αντίδραση των πολιτών είναι κάτι παραπάνω από υγιής, ειδικά αν αναλογιστούμε τις περιστάσεις. Ο πολίτης που φωνάζει στον Λαφαζάνη «βγάλε το σακάκι και βοήθησε ή φύγε» ορίζει με τον πλέον σαφή τρόπο το τι ακολουθεί για την κυβέρνηση της Αριστεράς, όπως και για κάθε κυβέρνηση. Χορτάσαμε από λόγια, χορτάσαμε από διαπραγματεύσεις και κραυγές, ή θα κυβερνήσουν τη χώρα ή θα γυρίσουν στο 4% να σχολιάζουν τα κακώς κείμενα του καπιταλισμού.

Δεν εκλέχθηκαν για να αναδείξουν τις αδυναμίες τις παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος ούτε για να ασχολούνται όλη μέρα με τον Σόιμπλε. Όταν είσαι υπουργός, δουλειά σου είναι να λύνεις προβλήματα. Άμα δεν μπορείς, πας σπίτι σου.

Υ.Γ Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα προσέφυγε στον ευρωπαϊκό μηχανισμό αντιμετώπισης έκτακτων καταστροφών. Φαντάζομαι ότι ο δραχμολάγχνος Λαφαζάνης διαφωνεί.