Εκδότης εθνικιστικού site εμπλέκεται στο κύκλωμα ναρκωτικών της Μυκόνου

7.9.15


Μια πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή φαίνεται ότι έχει η πρόσφατη εξάρθρωση του μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών που δρούσε στη Μύκονο και σε άλλα κοσμικά μέρη της Ελλάδας.

Παραθέτω ένα απόπασμα από το πολύ ενδιαφέρον χθεσινό ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής:
(...)Στην υπόθεση εμπλέκεται και ιδιοκτήτης ακροδεξιού σάιτ, ο οποίος φέρεται να αγόραζε ναρκωτικά. Σύμφωνα με τη δικογραφία «στις 19 Αυγούστου στη Χώρα της Μυκόνου, ο λιμενικός ενεργώντας για λογαριασμό και των υπόλοιπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, πώλησε στον χρήστη της τηλεφωνικής σύνδεσης 69..., άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία ''κόκορας'', προφανώς κοκαΐνης, αντί αγνώστου χρηματικού ποσού ή άλλου ανταλλάγματος». Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που πραγματοποίησε η Δίωξη Ναρκωτικών, ταυτοποιήθηκε ο χρήστης της επίμαχης τηλεφωνικής σύνδεσης. Τα στοιχεία ανήκουν σε άτομο που εμφανίζεται ως ο ιδιοκτήτης γνωστού εθνικιστικού-ακροδεξιού ιστότοπου, στα γραφεία του οποίου στο Κολωνάκι, είχε πραγματοποιηθεί επίθεση πριν από δύο χρόνια επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.
Το ακροδεξιό σάιτ με ειδίκευση σε αμυντικά και διπλωματικά θέματα, έχει δημοσιεύσει κατά κόρον ρεπορτάζ τα οποία είναι φιλικά προσκείμενα στη Χρυσή Αυγή, ενώ οι περισσότερες «ειδήσεις» που ανεβάζει είναι κατά των προσφύγων και των μειονοτήτων με τίτλους όπως «εισβολή λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά». Σημειώνεται ότι ο ακροδεξιός εκδότης που φέρεται να αγόραζε κοκαΐνη στη Μύκονο, εμφανίζεται να έχει μεταβιβάσει το σύνολο των μετοχών της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης που είναι ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας, σε Βούλγαρο υπήκοο με διεύθυνση κατοικίας στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, η εν λόγω μεταβίβαση σε αλλοδαπό είχε καταγγελθεί από τοπική οργάνωση εξωκοινοβουλευτικού κόμματος ως «δείγμα» ανακολουθίας εθνικιστικών λόγων - επιχειρηματικών έργων.
Ας πάρουμε όλοι φόρα για να πέσουμε και πάλι από τα σύννεφα. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η όσμωση των ακροδεξιών δομών με εγκληματικές δραστηριότητες. Ευτυχώς όμως ο σοφός λαός ψηφίζει ακόμα τη Χρυσή Αυγή...