Ξεμπερδέψαμε με το παλιό και ο ακροδεξιός Δημήτρης Καμμένος είναι το νέο

23.9.15


Θόρυβος έχει προκληθεί στα social media από την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να υπουργοποιήσει τον Δημήτρη Καμμένο, έναν γραφικό ακροδεξιό που εκλέχθηκε βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού πρώτα έκανε καριέρα ψεκασμένου διανοητή στο Twitter με το όνομα «Πόρτα-Πόρτα».

Ομολογώ ότι αν και ντρέπομαι για το ότι η χώρα μου κυβερνάται από έναν ομοφοβικό, ρατσιστή, αντισημίτη κάφρο, εκπλήσσομαι ελαφρώς από τις διάφορες αντιδράσεις. Τι ακριβώς περίμεναν οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ όταν αποθέωναν τον Πάνο Καμμένο καθώς εκείνος χανόταν στην αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα το βράδυ των εκλογών;

Η αυτοαποκαλούμενη ριζοσπαστική Αριστερά έχει εδώ και καιρό συνάψει στρατηγική συμμαχία με την ψεκασμένη Ακροδεξιά. H προεκλογική καμπάνια του Αλέξη Τσίπρα κινήθηκε τον απολιτίκ άξονα του «νέο/παλιό» και σήμερα ο ελληνικός λαός απολαμβάνει τα αποτελέσματα της ψήφου του.

Το «νέο/παλιό» δεν ήταν φυσικά τίποτα άλλο από ένα τυφλά σαφές «ή εμείς ή αυτοί». Οι αντιμνηνονιακοι φασίστες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι έντιμοι ενώ οι Βορίδηδες είναι λαμόγια, οι Βενιζέλοι είναι βαρίδια αλλά η Τζάκρη είναι ευλογία για τον τόπο κ.ο.κ.

Όλα ωραία και καλά, δεύτερη φορά Αριστερά.