Η πολύτιμη συνεισφορά του πρώτου μνημονιακού γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

18.1.16


Πριν από λίγο καιρό, κάποιος Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος δέχθηκε να είναι ο επικεφαλής ενός θιάσου που θα λεγόταν «Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ» και υποτίθεται ότι θα ήταν η αριστερή νεολαία του κόμματος που έφερε στην Ελλάδα το τρίτο Μνημόνιο.

Ένας τέτοιος ρόλος απαιτεί θάρρος, σπουδαίο υποκριτικό ταλέντο και κρύο αίμα στο ψέμα. Θέλει πάρα πολύ θράσος για να προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι η...επανάσταση του Αλέξη Τσίπρα πέτυχε ενώ παράλληλα μειώνονται μισθοί και συντάξεις.

Ο κ. Σχινάς-Παπαδόπουλος ξεκίνησε να προσφέρει μια πολύτιμη υπηρεσία στο κόμμα του αλλά χθες άθελα του προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην ελληνική κοινωνία. Όταν αποκάλυψαν ότι βόλεψε προσωρινά το σόι του στο Δημόσιο, εκείνος ανέτρεξε στους αγώνες του παππού του στο ΕΑΜ και του αδερφού σε κάποια κατάληψη(!!!) της ΑΣΟΕΕ. Με

Με τον τρόπο αυτό επιβεβαίωσε ότι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας αδίστακτος προσωπαγής μηχανισμός εξουσίας, ο οποίος συνδιαλέγεται ωφελιμιστικά και μόνο με τις ιδέες και τους μύθους της ελληνικής Αριστεράς. Ο κ. Σχινάς Παπαδόπουλος δικαίωσε πρόωρα όλους όσους εκτιμούν ότι η ζημιά που έχει προκαλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αριστερά είναι πιο μεγάλη κι από τη ζημιά που προκάλεσε και προκαλεί στη χώρα.

Η απεχθής αντιμνημονιακή Ελλάδα του κ. Σχινά-Παπαδόπουλου πρέπει πολιτικά να σαρωθεί. Και θα σαρωθεί.