Όλα καλά: Με τη Χριστοδουλοπούλου λιάζονταν, με τον Μουζάλα δροσίζονται

9.1.17


Μην πιστεύετε τα...τσοντοκάναλα της διαπλοκής και έντυπα περιορισμένης αξιοπιστίας όπως ο Guardian. Όλα βαίνουν καλώς με τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος από την ανθρωπιστική κυβέρνηση της Αριστεράς.

Μην σας παρασύρουν εικόνες όπως η παραπάνω, από τη Μόρια της Λέσβου. Να πιστεύετε τι λέει ο υπουργός μας, ο Γιάννης ο Μουζάλας. Παραθέτω ένα απόσπασμα από πρόσφατο ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών:
Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής έχει ολοκληρώσει επιτυχώς όλες τις διαδικασίες ώστε οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα να ξεχειμωνιάσουν με ασφάλεια, ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Μουζάλας.
Ειδικότερα, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, διαβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου από τη Θεσσαλονίκη ότι «κανένας πρόσφυγας και μετανάστης δεν είναι πλέον στο κρύο, ολοκληρώσαμε επιτυχώς τις διαδικασίες για το ξεχειμώνιασμα».
Όπως διευκρίνισε, κανείς δεν είναι πλέον σε εξωτερική σκηνή μέσα στο κρύο, με εξαίρεση 40 σκηνές στο Βαγιοχώρι και άλλες 100 στην Αθήνα.
Ωστόσο, όπως είπε χαρακτηριστικά, «χωρίς τη συμφωνία Τουρκίας- Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτό που κάνουμε δεν θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει. Θα είχαμε άλλους 100.000 ανθρώπους, που θα έπρεπε να περιθάλψουμε».
Όπως εύστοχα παρατηρούν και διάφοροι χρήστες των social media, είναι σαφές ότι οι πρόσφυγες και μετανάστες απλώς...δροσίζονται και απολαμβάνουν τον χιονιά, όπως επί Τασίας Χριστοδουλοπούλου λιάζονταν και απολάμβαναν τον μεσογειακό ήλιο της Ελλάδας.

Όλα πάνε περίφημα. Τυφλή εμπιστοσύνη στο Κόμμα.