Ο Βασίλης Λεβέντης είναι η Ελένη Λουκά του πολιτικού συστήματος (και έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε)

15.10.17


Η συμπεριφορά του Βασίλη Λεβέντη τις τελευταίες εβδομάδες μπορεί μεν να είναι απόλυτα συνεπής με το υστερικό παρελθόν του ανδρός αλλά δεν μπορεί να γίνει άλλο ανεκτή από τα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα και τα ΜΜΕ.

Προφανώς εκτιμώντας ότι εκεί μπορεί να βρει τα ψηφαλάκια που του λείπουν για να μπει ξανά στη Βουλή, ο Βασίλης Λεβέντης έχει υιοθετήσει ένα λεξιλόγιο που θα ζήλευε και η Χρυσή Αυγή. Χαρακτηρίζει διαρκώς ανώμαλα και διεστραμμένα τα διεμφυλικά άτομα, δηλώνει ότι πρέπει να γίνεται αυτό που ζητάει η Εκκλησία της Ελλάδος -γιατί όλα τα άλλα είναι «αμαρτία»- ενώ παράλληλα καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραβιάσει το Σύνταγμα και να μην υπογράψει το σχετικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή.

Με στόχο να εξασφαλίσει ότι σίγουρα τα κανάλια θα φιλοξενήσουν τις υστερικές απόψεις του, ο κ. Λεβέντης τις τελευταίες μέρες εφαρμόζει ένα νέο κόλπο, κάθε δεύτερη μέρα απειλεί ότι θα παραιτηθεί και στο ενδιάμεσο ανακαλεί την παραίτηση του. Και να σου οι συνεντεύξεις, να σου τα τηλεπαράθυρα. Κουβέντα να γίνεται, λες και υπάρχει περίπτωση να αφήσει την καρέκλα.

Αυτός είναι ο Λεβέντης, αυτός ήταν πάντα. Κακώς είχαν άλλες απαιτήσεις οι ψηφοφόροι του, αν και προσωπικά είμαι αρκετά ανεκτικός με τις επιλογές όλων μας τα τελευταία χρόνια. Οι καιροί ήταν κάπως παλαβοί. Ήρθε η ώρα όμως να προχωρήσουμε μπροστά και να απαλλάξουμε το πολιτικό σύστημα από τους Λεβέντηδες.

Όσο γελάσαμε, γελάσαμε.