Άδωνις εναντίον Δένδια επειδή τον χειροκρότησε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή (video)

4.2.19


Τώρα αυτό από πού να το πιάσεις; Να γράψουμε πάλι τα ίδια; Ότι ο διχασμός γεννά τέρατα και ότι η αντιΣΥΡΙΖΑ ψύχωση της Νέας Δημοκρατίας ωθεί τα στελέχη της στη ρητορική του μίσους;

Όπως και να έχει, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του κατά την κοπή της βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να επιτεθεί, εμμέσως πλην σαφώς, στον Νίκο Δένδια.

Πρόσφατα, ο Νίκος Δένδιας καταχειροκροτήθηκε από το σύνολο του κοινοβουλίου όταν και συγκρούστηκε με τη Χρυσή Αυγή ενώ την επόμενη μέρα έσπευσε ορθώς να τονίσει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι μια μετριοπαθής κεντροδεξιά παράταξη κι όχι ακροδεξιό γκρουπούσκουλο.

Χθες, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να δείξει την ενόχληση του. Παρουσίασε ως το...απόλυτο κακό το να σε χειροκροτούν πολιτικοί αντίπαλοι, λες και η χώρα βρίσκεται σε εμφύλιο.


Τα πράγματα μοιάζουν να ξεφεύγουν. Φοβάμαι ότι θα τα βρει μπροστά της όλα αυτά τα παλαβά η Νέα Δημοκρατία και κυρίως η ίδια χώρα. Ελπίζω το φρόνημα του Νίκου Δένδια και όλων των μετριοπαθών δυνάμεων της Νέας Δημοκρατίας να μην καμφθεί.