Καληνύχτα Ήλιε

17.3.19


Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να διατηρήσει κάποια κυρία φέρουσα την ιδιότητα «κόρη του Μάνου Λοΐζου» στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα όσα παλαβά αυτή έχει κατά καιρούς υποστηρίξει, δείχνει και το πολύ χαμηλό ταβάνι του project «ωρίμανση ΣΥΡΙΖΑ».

H χθεσινή πανηγυρική υποδοχή της στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ άλλων υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος, επιβεβαιώνει ότι αποτελεί συνειδητή πολιτική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να πατάει σε δυο βάρκες, η μια εκ των οποίων βρίσκεται στον χώρο της λούμπεν άκρας Αριστεράς το μίσους και του διχασμού.

Ακόμα πάντως κι αν κανείς αγνοούσε τα όσα απαράδεκτα έχει γράψει η κ. Λοΐζου για την τρομοκρατία, την Αστυνομία κ.α, είναι απορίας άξιον τι εκφράζει η υποψηφιότητα μιας γυναίκας η οποία απαντώντας σε ερώτηση για το αν έχει βγάλει λεφτά από το έργο του πατέρα της, είχε απαντήσει τα εξής:
Έχω βγάλει λεφτά για να ζω, ευτυχώς ή δυστυχώς. ''Δυστυχώς'', γιατί μού έγινε κακό στη δική μου ζωή. Λόγω του ότι έπαιρνα μια ζωή δικαιώματα και ζούσα, δεν έκανα ποτέ κάτι δικό μου, το οποίο μου έλειψε πάρα πολύ. Χίλιες φορές να μην τα είχα τα δικαιώματα και να μην ήμουν μία ανεπάγγελτη.
Μια ανεπάγγελτη κληρονόμος με ακραίες απόψεις για την Ευρωβουλή; Συγγνώμη, δεν θα πάρουμε...