54 μήνες ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - 45 ΣΚΑΝΔΑΛΑ !!!

20.9.08

Δείτε την συνέχεια στο http://dentnews.net/

54 μήνες ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

45 ΣΚΑΝΔΑΛΑ

Κατά καιρούς έχουν γίνει πολλές προσπάθειες καταγραφής όλων των σκανδάλων και των μυστηρίων υποθέσεων που σχετίζονται με τη νέα διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα αυτό που κάνουμε είναι να τα συγκεντρώσουμε όλα… ή όσο το δυνατόν περισσότερα. Αυτά ψάξαμε. Αυτά βρήκαμε. Αυτά σας παρουσιάζουμε. Έτσι για να τα θυμόμαστε…. τώρα που πέφτει !

Για να μην παρεξηγθεί το post και αρχίσουν σχόλια του τύπου πασόκοι και τα λοιπά… έχουμε να πούμε πως το πιο ανησυχητικό είναι πως το ΠΑΣΟΚ πέρασε μπροστά στις ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. Αν φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο, να προτιμάμε και πάλι το ΠΑΣΟΚ από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τότε ως λαός είμαστε σε … επικίνδυνη καμπή στην ιστορία μας.

Πάμε λοιπόν να τα θυμηθούμε μαζί όλα τα 45 ΣΚΑΝΔΑΛΑ και τις ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ που στοιχειώσαν τα ΜΜΕ για κάποιο διάστημα αλλά πλέον δεν ακούγονται και πολλοί ίσως δεν τα θυμούνται.

Σημείωση: Όποιος θέλει να προσθέσει κάτι που θυμήθηκε δεν έχει παρά να απαντήσει με σχόλιο από κάτω ή με e-mail στο dentnews@gmail.com και θα ενημερώσουμε το post.