Για τα διόδια τα κάνεις όλα...

22.9.08


Μια απίστευτη καταγγελία εις βάρος του Σταύρου Δήμα φιλοξένησε στο χθεσινό του πρωτοσέλιδο το "Πρώτο Θέμα"...

Μια 38χρονη διπλωματούχος τοπογράφος μηχανικός κατέθεσε αγωγή και μήνυση εναντίον του ευρωβουλευτή και επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Βέλγιο κ. Σταύρου Δήμα, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και για υποκλοπή του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου!Στην αγωγή της η 38χρονη υποστηρίζει ότι ο Έλληνας επίτροπος την πολιόρκησε ερωτικά όταν εκείνη τον συνάντησε για να ζητήσει εργασία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και όταν δεν ενέδωσε, ο επίτροπος άρχισε να υποκλέπτει τα ηλεκτρονικά της μηνύματα! Η γυναίκα ζητά από τον κ. Δήμα, ούτε λίγο ούτε πολύ, 40 εκατ. ευρώ, ενώ στρέφεται και εναντίον δύο συνεργάτιδών του αλλά και εναντίον της εταιρείας «Intrasoft International», υποστηρίζοντας ότι συνεργάστηκαν στις υποκλοπές ή στις αποστολές ενοχλητικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Ο ίδιος ο κ.Δήμας μίλησε στην εφημερίδα για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο και γνωρίζει από το 2004 τονίζοντας χαρακτηριστικά :

Είναι δυνατόν τώρα; Μα τι λέτε. Δεν ισχύει τέτοιο πράγμα. Θα κάνω μέσα στο γραφείο μου τέτοια πράγματα; Είμαι και σοβαρός άνθρωπος. Τώρα στα γεράματα να αντιμετωπίσω τέτοια προβλήματα; Είναι ντροπή να ασχολείστε με ανισόρροπους ανθρώπους. Σας λέω, δεν είναι καλά η γυναίκα.

Δεν γνωρίζουμε φυσικά το τι έχει συμβεί μεταξύ του "ζευγαριού"...

Γνωρίζουμε όμως ότι το "Πρώτο Θέμα" ανήκει στο συγκρότημα Μπόμπολα...

Ο κ.Μπόμπολας είναι μεγαλοεργολάβος.

Ο Γιώργος Σουφλιάς είναι Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ.

Ο Γιώργος Σουφλιάς έχει αιώνια κόντρα με τον Σταύρο Δήμα.

Ο Γιώργος Σουφλιάς παραχώρησε πριν λίγες μέρες την είσπραξη των διοδίων στις εταιρίες του Μπόμπολα...

Πιστεύετε ακόμα ότι ο Δήμας ζήλεψε τον Ζαχόπουλο ;