Έκπτωτος και από βουλευτής ο Γ.Βουλγαράκης ;

22.9.08




Νέα βόμβα σκάει για τον Γιώργο Βουλγαράκη σύμφωνα με το "Παρόν της Κυριακής"....

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει :

"...ανακαλύφθηκε ότι σε offshore εταιρία LTD , που έχει ως αντικείμενο κτηματικές και επενδυτικές δραστηριότητες , εκπρόσωπος και διαχειριστής της είναι ο ίδιος ! Μάλιστα το ΑΦΜ που εμφανίζει στην ΦΑΕ Αθηνών είναι το 049875561.

Η εταιρία λειτουργεί από το 2001 και μέχρι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ως διαχειριστής της και εκπρόσωπος της στη χώρα μας εμφανιζόταν ο πρώην υπουργός !

Κάτι που σημαίνει ότι αυτόματα πρέπει να εκπέσει του βουλευτικού του αξιώματος αφού ο νόμος προβλέπει ρητά πως είναι ασυμβίβαστο με τη βουλευτική του ιδιότητα η εκπροσώπηση και πολύ περισσότερο η διαχείριση ξένων εταιρειών .

Ως γνωστόν, μέχρι το 2002 οι off-shore εταιρείες δεν ήταν υποχρεωμένες να δηλώνουν τους εκπροσώπους – διαχειριστές που είχαν στη χώρα μας. Από το 2002 όμως και μετά οι εταιρείες του είδους έχουν την υποχρέωση αυτή. Έτσι και στη συγκεκριμένη εταιρεία εμφανίζεται σαν διαχειριστής και εκπρόσωπος ο Γ. Βουλγαράκης. Κάτι που συνιστά ουσιαστικό λόγο έκπτωσης από το βουλευτικό αξίωμα. Μάλιστα η εταιρεία αυτή είχε συμμετοχή στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Μονής Βατοπεδίου! Εξάλλου φαίνεται ότι εμπλέκεται και με άλλες off-shore εταιρείες..."

Σχόλιο Παραπολιτικής : Πρόκειται για μια σημαντική αποκάλυψη από την εφημερίδα...

Ο Γιώργος Βουλγαράκης θα πρέπει να τοποθετηθεί και πάλι δημοσίως...

Τα Μ.Μ.Ε οφείλουν να δώσουν στο θέμα τις ίδιες διαστάσεις με τα προηγούμενα σκάνδαλα του Γιώργου Βουλγαράκη καθώς δεν έχει καμία σημασία που δεν κατέχει πια υπουργικό πόστο...

Θα το κάνουν ;