Ποια είναι η αλήθεια γύρω από την υπόθεση Άλεξ;

13.10.08

alkimosarchive.blogspot.com

Έκκληση σε όλους, για συνεισφορά στην αποκάλυψη της αλήθειας.
.
Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκαν τα παραδοσιακά ΜΜΕ, και ειδικά η τηλεόραση, όχι μόνο ανίκανα να συνεισφέρουν στην αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε πως συνέβαλαν μάλιστα, στην συσκότιση και την παραπληροφόρηση.
.
Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως υπήρξαν κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις δημοσιογράφων, οι οποίοι έδειξαν ειλικρινή ευαισθησία και εργάστηκαν με ζήλο για να βγει η αλήθεια στο φως, για μια υπόθεση, η οποία συγκλόνισε κυριολεκτικά την ελληνική κοινωνία. Επειδή όμως η είδηση που φτάνει να δημοσιευθεί δεν ελέγχεται από τους ίδιους τους δημοσιογράφους, αλλά από άλλους μηχανισμούς, το τελικό αποτέλεσμα ήταν να κυριαρχήσει γύρω από αυτό το θέμα ένα αλαλούμ αντικρουόμενων πληροφοριών, που όχι μόνο κούρασε τελικά τον κόσμο, αλλά και τον αηδίασε. Ο κανιβαλισμός σε όλο του το μεγαλείο!
.
Το ότι πολλοί από τον χώρο αυτό έσπευσαν επίσης να επωφεληθούν, εκμεταλλευόμενοι το αναπτυγμένο ενδιαφέρον του κόσμου, δεν το συζητάμε, διότι αυτό έγινε με τόσο ωμό και χυδαίο τρόπο, που δεν ήταν δυνατόν να ξεφύγει από την αντίληψη και του ποιο αδιάφορου τηλεθεατή.

Με το post αυτό δεν έχω σκοπό να αναπαράγω και εγώ τα όσα έχουν στο μεταξύ χιλιουποθεί, ούτε έχω να προσθέσω οτιδήποτε. Θα ήθελα μόνο να κεντρίσω το ενδιαφέρον και την ευαισθησία των συναδέλφων μπλόκερ (ειδικά από τα ποιο δημοφιλή μπλοκ, όπως για παράδειγμα: “press.gr”, “troktiko”, “kafeneio” κ.λ.π.), προκειμένου να ζητήσουμε την συμπαράσταση του κόσμου, ώστε να βρεθεί η αλήθεια. Ας δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο που μας διαβάζει, να συνεργαστεί μαζί μας, χωρίς υστεροβουλίες και κατευθυνόμενα συμφέροντα, και έχω την πεποίθηση ότι μπορεί να φτάσουμε τελικά στην άκρη του νήματος.

Κάνω έκκληση λοιπόν, να ζητήσουμε από τους αναγνώστες μας να καταγγείλουν (έστω ανώνυμα) ό,τι γνωρίζουν για το συγκεκριμένο γεγονός, και ίσως και για άλλα, που αφορούν ειδικά στην οργανωμένη παιδεραστία -διότι πολύ φοβάμαι ότι περί αυτού πρόκειται.

Κάνω αυτή την έκκληση, διότι έχω σχηματίσει την άποψη πως η υπόθεση αυτή μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα από τα ποιο σοβαρά αποστήματα της ελληνικής κοινωνίας, που όσο μένει καλυμμένο μας δηλητηριάζει όλους, κι αν δεν σπάσει έγκαιρα, μπορεί να μας φέρει τελικά αντιμέτωπους με πολύ ποιο οδυνηρά γεγονότα, στο μέλλον.
.
Ας μη ξεχνάμε, πως αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
.
Γι' αυτό, ας προλάβουμε τα χειρότερα, κάνοντας ό,τι περνάει από το δικό μας χέρι.
.
Η δύναμη των μπλοκς είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι ίσως φανταζόμαστε.